- Konuyu başlatan
Yiğit Doğanay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Ekran kartının ana karta takılmaması gibi bir ihtimal varmı acaba
Ekran kartının ana karta takılmaması gibi bir ihtimal varmı acaba
Hayır öyle bir ihtimal yok.Slotların hepsi standart.Ekran kartının ana karta takılmaması gibi bir ihtimal varmı acaba
Tekrardan teşekkür ederimHayır öyle bir ihtimal yok.Slotların hepsi standart.
yine mükemmel sorular bulmayı başarıyorum. gtx 750 ekran kartı 1gb mı yoksa 2 gb mıRica Ederim![]()
2 versiyonu var biri 1GB diğeri 2GB mümkünse 2GB olanı almaya çalış.yine mükemmel sorular bulmayı başarıyorum. gtx 750 ekran kartı 1gb mı yoksa 2 gb mı
peki bir sürü marka buldum nvidia asus gigabyte gibi bunlardan hangisini önerirsin2 versiyonu var biri 1GB diğeri 2GB mümkünse 2GB olanı almaya çalış.
Bu çokta önemli değil,ucuz olanı al.peki bir sürü marka buldum nvidia asus gigabyte gibi bunlardan hangisini önerirsin
ali express den söylesem sıkıntı olur mu sence ?Bu çokta önemli değil,ucuz olanı al.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Belki vergi gelebilir ama her türlü ucuz oluyor.Gelmesi 1 ayı bulur genelde yani biraz beklemen gerekir,malum taa nereden geliyorali express den söylesem sıkıntı olur mu sence ?
teşekkürler tekrardanBelki vergi gelebilir ama her türlü ucuz oluyor.Gelmesi 1 ayı bulur genelde yani biraz beklemen gerekir,malum taa nereden geliyor