drocco
Profesör
Hepsini mi?
EvetHepsini mi?
Windows üzerinde Ayarlar > Uygulamalar ve Özellikler'de yer alan sürücülerin sürüm numaraları ile MSI anakart destek sayfasındaki sürücülerin numaralarını karşılaştırın; daha güncel olanlar varsa onları indirip daha sonra yükleyin. NOT: Bazı sürücü yüklemelerinden sonra cihazın yeniden başlatılması istenebilir.Anakartın sitesinde bulunan bu driverları tek tek indirip kurmak lazım mı?
Ya varya hemşerim herkes ne kadar çok biliyor ya. Neredeyse 1 aydır sorunsuz kullandığım bilgisayar dün o illa herkesin yükle güncelle dediği driverlar yüzünden bugün mavi ekran hatası alıyorum. 1 aydır neden almadım yoğun kullanımda hemde. Ne hikmetse dün driverları güncelledim bugün mavi ekrana düşüyor bilgisayar. Bilende konuşuyor bilmeyende Windows 10 sizden daha akıllı bence sadece ekran kartını güncelleyecen kendi sitesinden gerisini zaten Windows 10 gerekli güncellemeyi ve driverı bulup yüklüyor.Windows Logo tuşu + R
gelen çalıştır ekranında
devmgmt.msc
Tamam
İlgili sürücüleri bulup sağ tıklayarak > özellikler > sürücü sekmesinde iken önceki sürücüye geri dönebilirsin veya daha günceli var mı diye (sürücüyü güncelleştir) kontrol edebilirsin.
Zaten hemen sildim. Bundan sonra da yüklemem zaten dediğim gibi sadece ekran kartı driveri kendi sitesinden bulunup yüklenmeli bence.Site üzerinden kurmuş olduğun driverların daha önce Win. Update üzerinden kurulmadığına emin misin?
Mavi ekran hatalarının yegane sebeplerinden biri bozulan yada çakışan driverlardır. En son yüklemiş olduğun driverları kaldırmayı dene.
Kurulu olan driverı kurmaya çalıştığın zaman sistem zaten bu driver yüklü diye belirtir.
Update onu da kendisi yüklüyorZaten hemen sildim. Bundan sonra da yüklemem zaten dediğim gibi sadece ekran kartı driveri kendi sitesinden bulunup yüklenmeli bence.
Evet Windows 10'nun sistem için gerekli ve uygun olan sürücüleri bulup yüklemesini takdir etmek lazım. Eğer internetin olduğu çevrimiçi ortamda sistem yüklemesi yapılıyorsa, hem Windows'un en güncel hali yükleniyor hem de sürücülerin en son sürümleri yükleniyor.Neredeyse 1 aydır sorunsuz kullandığım bilgisayar dün o illa herkesin yükle güncelle dediği driverlar yüzünden bugün mavi ekran hatası alıyorum. 1 aydır neden almadım yoğun kullanımda hemde. Ne hikmetse dün driverları güncelledim bugün mavi ekrana düşüyor bilgisayar. Bilende konuşuyor bilmeyende Windows 10 sizden daha akıllı bence sadece ekran kartını güncelleyecen kendi sitesinden gerisini zaten Windows 10 gerekli güncellemeyi ve driverı bulup yüklüyor.