kraltete654
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
2 gün önce kardeşim için bir z kitap kütüphanesi yükledim virus totalde virüslü gösteriyor doğrumu VirusTotal
peki pc de tutarsam ne gibi zararlar verebilir
Bilgiler çalınabilir dosyalar çalınabilir. virüslü siteler açılabilir +18 siteler açılabilir. Virüsten virüse değişir.peki pc de tutarsam ne gibi zararlar verebilir
ama ben daha öncede kullanmıştımBilgiler çalınabilir dosyalar çalınabilir. virüslü siteler açılabilir +18 siteler açılabilir. Virüsten virüse değişir.
ve tanıdığım bazı öğretmenlerde kullanıyorduama ben daha öncede kullanmıştım
O zaman sadece bilgileri ele geçiriyordur. Gözle görülür bir fark olmasada sizin haberiniz olmadan bazı bilgiler üreticiye gönderiliyordur. Ondan dolayıda virüs demiş olabilir.ama ben daha öncede kullanmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve tanıdığım bazı öğretmenlerde kullanıyordu
ama güvenilir bir kaynak gibiydiO zaman sadece bilgileri ele geçiriyordur. Gözle görülür bir fark olmasada sizin haberiniz olmadan bazı bilgiler üreticiye gönderiliyordur. Ondan dolayıda virüs demiş olabilir.
virus total yanlış tespit etmiş olabilirmiO zaman sadece bilgileri ele geçiriyordur. Gözle görülür bir fark olmasada sizin haberiniz olmadan bazı bilgiler üreticiye gönderiliyordur. Ondan dolayıda virüs demiş olabilir.
malwarebytes olurmuKaspersky gibi bir antivirüs programı ile daha tarafın.
Olur.malwarebytes olurmu
Kaspersky yada malwarebytes'dan şaşmayın. Virustotal avg eset falan boş.malwarebytes a tarattım birşey göstermedi sanırım virus total yanlış gösterdi