• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu devirde xperia z alınırmı

Hangi fiyata alacağınıza bağlı. Ama ben aynı fiyat seviyesinde G2'yi öneririm.

neden alınmasın ki ben 3 sene önce 550 tl ye sony walkman live almıştım hala canavar gibi tamam belki yüksek düzeydeki oyunları oynayamıyorum ama tüm internet işimi sosyal ağlardaki işimi müzik video işimi hallediyor.Şuan 1000 tl fiyatında ki sony sp bile tüm işlerimi yapmaya yeter ki sony z den bahsediyoruz.Tamam o fiyata g2 dir elite dır alınabilir ama soru bana çok garip geldi.Bu devirde xperia z alınırmı ???

neden alınmasın ki ben 3 sene önce 550 tl ye sony walkman live almıştım hala canavar gibi tamam belki yüksek düzeydeki oyunları oynayamıyorum ama tüm internet işimi sosyal ağlardaki işimi müzik video işimi hallediyor.Şuan 1000 tl fiyatında ki sony sp bile tüm işlerimi yapmaya yeter ki sony z den bahsediyoruz.Tamam o fiyata g2 dir elite dır alınabilir ama soru bana çok garip geldi.Bu devirde xperia z alınırmı ???
:) haklısın sence ama ben soruyu şu yönden sordum,z1 ile z arasında çok fark var z1ile z2 arasındada çok olmasada var.3 ayda bir amiral gemi çıkarıyor :)) bu yüzden çok geri kalırmıyım anlamında

bu saatten sonra Z alınmaz :) ayrıca Z su geçirmez değil suya dayanıklı. su geçirmez telefon istiyorsan z1 almalısın :)

Z iyi telefon ama Z2, Z1, Z ULTRA, Z1 COMPACT gibi üst modelleri var. Xperia Z biraz eskidi gibi sanki :blush:
Daha başka alternatiflere bakmanı öneririm

Z yeeine discovery elite nexus 5 g2 gibi cok guzel yeni nesil alternatifler var dusun derim