Bu Bir Tür Virüs Mü?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Dün Saat 22:00 Civarlarında Gelen Bir E-Posta Vardı. Gelen E-Postayı Açtım.. Bir Hikaye İle Karşılaştım.

Tabi En Başta Yazan Yerde 50 Ye Yakın Hotmail Hesaplarıda Vardı Şu An Yazmamak Daha Doğru Olabilir. Adresler Virüs Saçabilir.Bir Arkadaşlık Hikayesi Vardı Uzundu Ve Sonlarda Bu Yazı Vardı Bu Yazı Beni Şüphelendirdi

.
Bu hafta arkadaşlık haftasıdır. Sen de arkadaşlarına bu maili gönder, sana gönderene bile gönder. E mail sana döndüğü zaman ne kadar arkadasın var öğreneceksin. Sana iyi bir arkadaşlık haftası diliyorum. Senin arkadaşlığın için çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar nedir bu. virüslere tecrübem olmasına rağmen ben ben beeen böyşe birşey görmedim, şaşırdım...

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Konu güvenlik bölümüne taşınmıştır.Konuları uygun kategori bölüm altında paylaşmaya dikkat ediniz.

Bu durum bir çok insanın da dediği gibi mail hesabı toplamak amaçlı yapılan bir uygulamadır. Tabi bu mailleri kim toplar neden toplar orasını meçhul.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
dikkat ederim keşke diğer üyelerdende bilgi alsaydım pff..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşım seni kayıt eden herkezi sen kabul etme sonra onlardan sanada bulaşıyo
ben bıktım en sonunda o mailimi kullanmamaya başladım

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ya anlamadığım birşey , adamlar ne yapmaya çalışıyor gecenin bu saatinde bu e- mail, ha bu arada bir bilgi daha. yanlız bu e-maili gönderen kişi benim listemde var. bu ne iştir yaf

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yaaaaaf ne olacak benim bu halim. kimse birşey yazmıyor kiii. bilen biri var mı?

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bir sıkıntın mı var mailden sonra. Böyle mailler her zaman dolaşır. Problem yapma. Başkalarına göndermeye de kalkma. Gönderirsen ne mi olur? Küfür yersin başka birşey olmaz:D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
bunun bilincindeyim ama bu şey ne onu çözemedim

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Gerçekten kafana takma. Saçma saçma dolaşan maillerden işte. altı çizilmiş olan yeri diyorsan. Oraya takılmana gerek yok. Kurgu gereği arkadaşlarından sana geri dönerse çok arkadaşın var demek gibi birşey oluyor. Bunları göndere ne yapacağımı biliyorum ben ama neyse :donatello:

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
daha sabah bi tane gelmiş buna benzer bıktım ya...:(
sil gitsin....

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
anlaşıldı bu iş. ok sağolun bide bende bir banka (isim vermiyorum) ile ilgili mail geldi kredi kartı falanda kullanmıyorum.dünde facebook tan bir e mail geldi. program indir. şifre çal. diye... hpsini sildim facebook a da üye değilim ki...

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
anlaşıldı bu iş. ok sağolun bide bende bir banka (isim vermiyorum) ile ilgili mail geldi kredi kartı falanda kullanmıyorum.dünde facebook tan bir e mail geldi. program indir. şifre çal. diye... hpsini sildim facebook a da üye değilim ki...

facebook un adını kullanarak çok bilgisyar kullanıcısı soyuluyo.. geldiği kşiyi bilemdiğin maili açma sil..

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben o mail senin bi arkadaşından sana gelmiştir panik yapmana gerek yok tabi eğer ek bi dosyası yoksa

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
evet vallahi şok gelişme sıcağı sıcağına msn kırıcı bir e-mail aldım ciddi diyorum sonu info ile bitiyor. ek dosyası var. ama yer mi anadolu rakçısı

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
evet vallahi şok gelişme sıcağı sıcağına msn kırıcı bir e-mail aldım ciddi diyorum sonu info ile bitiyor. ek dosyası var. ama yer mi anadolu rakçısı

öyle daha çok mail gelir sana sil gitsin...
sakın mail içinde verilen linkleri açma virüs çıkıyo genelde...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ulleen ben bu hackerlerin ağzına 10 kilo baklava... bütün virüslere çalım atıyorum. arreebaaa!!!andrre,andreee! SDN Varken bana bişey olmaaaz yaşayın millet. Şimdi 2. hotmailimi açıyorum allah bilir şimdi... yokmuş bunda böyle bişey