Bu bir modem mi?

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar evimde 7 ay önceye kadar ttnet vardı. uzun zamandır kullanıyordum ama 7 ay once kapattirdim derslerimin sagligi acisindan, simdi turknetten internet aldim. Pazartesi günü (yarın) evrakları imzalamam icin gelecekler. toplam 10 gün içerisinde de evime internet bağlanmış olacak. Evimde ttnetin bir modemi vardı eskiden (hala var) modelide Huaewi Echolife HG521, bu modemi kullanırken internetten soğudum sürekli yavaşlıyordu, kopuyordu. Şimdi yeni modem arayışına girdim ama hiç bir bilgim yok modem terimleriyle ilgili :( Hepsiburada da bir tane buldum modem kategorisinde ama modem olup olmadığını bilmiyorum. Model şu:Dark WRT302 300Mbit N 2x5dBi WiFi Access Fiyatı

Bu bir modem mi? fiyatı diğerlerine göre çok uygun olduğundan başka bir şey mi diye düşünüyorum. bilgi verdiğiniz takdirde siparişi vereceğim. bütçe 70 tl, başka önermek isterseniz önerebilirsiniz, yarına kadar siparişi vermem lazım, şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar :)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Linkteki cihaz acces point dediğimiz ana modeminizden gelen kablolu ve ya kablosuz internet baglantısını kablolu ve ya kablosuz olarak dağitmaya yarayan bir cihaz ana modem olarak malesef kullanılamaz,buradaki modemi ala bilirsiniz normal bir ev için kullanıa bilir ideal fazla cekim menzili yok eğer daha uzak mesafeden baglanacaksanız biraz daha kaliteli modemlere bakmanız gerek

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
16 mbit internet paketi, teşekkürler yardımınız için kullanıcı yorumlarını da okudum bu ürünü alacağım fakat kurulum nasıl yapılıyor, türknettekiler gelince onlar kurar mı?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
16 mbit internet paketi, teşekkürler yardımınız için kullanıcı yorumlarını da okudum bu ürünü alacağım fakat kurulum nasıl yapılıyor, türknettekiler gelince onlar kurar mı?
Kurmalari gerek ama bazen kurmaya biliyorlar modemi kurmanız için bi ana hattınız olacak onu modemin arkasındaki adsl yazan kısıma takacaksınız sonrada bir adsl kablo ile modeminizi bilgisayara bagşayacaksınız modemin ip numarasını tarayıcınıza gireceksiniz ondan sonra sağlayıcınızın size verdiği kullanıcı adı ve sifre ile kurulum yapacaksınız

ylodmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google da asus dsl-n10e kurulumu diye aratırsanız birçok yazı bulabilirsiniz video falan da var

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ana hat filan bütün kablolar modemden mi çkkıyor yoksa onlar mı getiriyor? ekstra bir şey almam gerekiyornu?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ana hattı kendileri getirip baglayacakalar diğer kablolar modemden cıkar

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar peki o modemin kablosunu taktıkları yer salonda, fakat ben modem odamda olsun istiyorum. Nasıl yaparım, uzatma kablosu gibi bir şey mümkün mü? (salonla odamın arası 5-6 metre)

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar peki o modemin kablosunu taktıkları yer salonda, fakat ben modem odamda olsun istiyorum. Nasıl yaparım, uzatma kablosu gibi bir şey mümkün mü? (salonla odamın arası 5-6 metre)

Ana hattı uzatmanız gerek ancak o sekilde olur

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
peki ana hattı nasıl uzatacağım? Türknet görevlileri gelince söylesem odama kadar uzatırlar mı? Kusura bakmayın çok soru sordum