- Konuyu başlatan
rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
ram 8Hmmm tahmin ediyorum 4GB RAM'ı var.
ram 8Hmmm tahmin ediyorum 4GB RAM'ı var.
3500 e satarsın
Tebrikler. ?i5 demiştim
Bak sana biraz Türkçeden bahanedeyim. İroni olan bir şeyin ironi olduğunu anlamak için bir kaç yol vardır. 1. Mimikler(ki maalesef bu şansa sahip değiliz ) 2. Ses tonu(bu şansada sahip değiliz) 3. Sonuna ünlem koymak veya küçük büyük harf karışımı yazmak(ki sen bunu da yapmamışsın) 4. Bahsedilen şeyin tamamen ama tamamen aşırı saçma olması (ama forumda senin yazdığın gibi yazacak insanlar var ve sen de onlardan biri olabilirsin). Sen bu 4 kuraldan hiç birini yerine getirmediğin için insanlar doğal olarak senin saçma sapan bir düşünce yapısına sahip olduğunu düşünüyorlarHaci sizi bebekken 3 firlatip 2 mi tutmuslar adam konuda ozelliklerini bilmiyorum deyip sadece mavi oldugunu yazmis ben de ironi yaptim cidden bunu anlayamiyor musunuz yoksa 5 kisi toplandiniz benimle dalga mi geciyorsunuz?
Anlamadim demiyorsun da bunlari yapmamissin diyorsun. "Demi 64 MB RAM 1 GB hdd 1250 lira eder" derken de ironi yapiyorsun ve ne mimik, ne ses tonu, ne parantez icinde unlem veya kucuk buyuk harf karisimi olmadigi halde anlasiliyor. Yani bunlar sart degilmis, degil miBak sana biraz Türkçeden bahanedeyim. İroni olan bir şeyin ironi olduğunu anlamak için bir kaç yol vardır. 1. Mimikler(ki maalesef bu şansa sahip değiliz ) 2. Ses tonu(bu şansada sahip değiliz) 3. Sonuna ünlem koymak veya küçük büyük harf karışımı yazmak(ki sen bunu da yapmamışsın) 4. Bahsedilen şeyin tamamen ama tamamen aşırı saçma olması (ama forumda senin yazdığın gibi yazacak insanlar var ve sen de onlardan biri olabilirsin). Sen bu 4 kuraldan hiç birini yerine getirmediğin için insanlar doğal olarak senin saçma sapan bir düşünce yapısına sahip olduğunu düşünüyorlar
3000 TL eder, durum iyiyse 3500-4000 e kadar gidebilir.
4. Kuralı okuAnlamadim demiyorsun da bunlari yapmamissin diyorsun. "Demi 64 MB RAM 1 GB hdd 1250 lira eder" derken de ironi yapiyorsun ve ne mimik, ne ses tonu, ne parantez icinde unlem veya kucuk buyuk harf karisimi olmadigi halde anlasiliyor. Yani bunlar sart degilmis, degil miYanlis anlamisim de gec bu kadar kasma.