Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
GT 610M Ekran kartı var. Oyun oynanmaz. Sen MSI GE 60 modellerine bak. pcdepo konusunda ise ben 1 kendime ve 3 tane de çevremdekilere olmak üzere 4 tane aldım. Hiç bir sorun çıkmadı..

haso01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende pc peşindeyim en önemli konu sorun çekmaması ama çıkmadı derken herhangi bir sıkıntı pc de oldu ama hemen ilğilenip düzettiler gibi birşeymi var yoksa pc lerde değişime bakıma yolacacak bir şey çıkmadı acaba çünkü kime sorsam elektronil şans işi diyor.
GT 610M Ekran kartı var. Oyun oynanmaz. Sen MSI GE 60 modellerine bak. pcdepo konusunda ise ben 1 kendime ve 3 tane de çevremdekilere olmak üzere 4 tane aldım. Hiç bir sorun çıkmadı..

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende pc peşindeyim en önemli konu sorun çekmaması ama çıkmadı derken herhangi bir sıkıntı pc de oldu ama hemen ilğilenip düzettiler gibi birşeymi var yoksa pc lerde değişime bakıma yolacacak bir şey çıkmadı acaba çünkü kime sorsam elektronil şans işi diyor.

Elektronik şans işi evet. Ben hep Asus modellerinden aldım. Laptoplarda sorun çıkmadı. Sadece 1000 tl civarında ki bi üründe 3 ay sonra mousepad in kenarındaki panelin hafif boyası silindi o kadar. Onun dışında bi sorun laptoplar için çıkmadı. Zaten çıksaydı da pcdepo değil Asus yetkili servisiyle muhattap olurduk. Bilgisayarlar eksiksiz şekilde adresime geldi,parasını kapıda ödeme ile yaptım ve ne istedimse gönderdiler. Pcdepo görevini eksiksiz yaptı hep. Şans isi aldığın ürünün ne zaman arızalanacağı ile ilgili. Bunda markanın da önemi var. Bu oranı okuduğum çoğu forumda MSI markasında % 70 iyi çıkıyor diyorlar mesela.