Bu bilgisayarı almalı mıyım ?

Kadirgkce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok sükür aldım geldigi gibi 2999 aldım güncellemeler sonunda bakalim nasıl olucak

bulentorg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba Bu bilgisayarı alalı 2 hafta oldu ve bilgisayarım da oyuna girdiğim zaman bilgisayar kendiliğinden kapanıyor. Bu her zaman olmuyor du ama son günlerde oyuna girer girmez bilgisayar kapanıyor ve şu hatayı alıyorum"The operating system did not shutdown cleanly. Reconstructing Cache Metadata. Please do not interrupt this process." böyle bir hatayla karşılaşıyorum ve bilgisayarım kendiliğinden açılıyor tekrar bişey olmamış gibi. Lütfen yardımcı olun böyle bişeyle karşılaşan oldu mu ?

Ekli dosyalar

• 058c96b586d5c8de06a271ef5241e52c.jpg
    058c96b586d5c8de06a271ef5241e52c.jpg
    120.8 KB · Görüntüleme: 555

Kadirgkce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla bende allaı 3 gün oldu evdeki modeme girmiyor internet var ama pc baganmıyor pc den kaynaklımı acaba ?

emre.kösem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba Bu bilgisayarı alalı 2 hafta oldu ve bilgisayarım da oyuna girdiğim zaman bilgisayar kendiliğinden kapanıyor. Bu her zaman olmuyor du ama son günlerde oyuna girer girmez bilgisayar kapanıyor ve şu hatayı alıyorum"The operating system did not shutdown cleanly. Reconstructing Cache Metadata. Please do not interrupt this process." böyle bir hatayla karşılaşıyorum ve bilgisayarım kendiliğinden açılıyor tekrar bişey olmamış gibi. Lütfen yardımcı olun böyle bişeyle karşılaşan oldu mu ?
format at