Bu bilgisayarı almalı mıyım ?

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende pazar günü aldım laptop u.. 1 aydır araştırıyorum full hd ekran,ddr4 ram,gtx960m ekran kartı,ssd gibi özellikler içeren laptop bu fiyata yoktu. gerçi ssd sistemi hızlandırmak için sanırım bize kullanıma açık değil.Cd rom ve vga çıkışı yok evet. usb cd writer alacağım samsung ve lg modellerinden birini..çok seri çalışıyor açılış kapanış da gayet hızlı sanırım ssd farkı.ısınma min seviyede kesinlikle rahatsız edici değil.klavye ışıkları caps lock ışığı vs mevcut.Stoklar çabuk eriyor ben 2899 dan aldım son 1 kalınca mağazada 2999 a çıkardılar.isteyenler acele etsin. bence fiyat perfomans çok iyi..ayrıca ekrandan gayet memnunum mat yansıma yok. renkler çok canlı..ancak %125 yapınca chrome da yazılarda hafif bulanıklaşmayı bende hissettim sanki. arkadaşın yazdığı çözümü deneyeceğim.

Son düzenleme:

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben çok fazla oyun oynayan birisi değilim hocam. İ7 işlemcinin U serisi olması 16gb değil de 12gb ram olması oyunlarda sıkıntı çıkarır mı bilemiyorum. Ben bir tek pes2016 oynadım herşey full dü sıkıntı yoktu..

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada asus mcafee live safe i 1ay ücretsiz veriyor. Daha sonra yıllık 35lira.Ttnet kullanıcılarına mcafee antivirus plus u ücretsiz veriyor. 2senedir kullanıyorum mükemmel mi değil ama yeterli bence. N11de yıllık lisansı 9tl.Orjinal kullanmak isteyenler için:)

Amaterasu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu pc nin ses sistemi nasıl? Sonic Master kullanmadanda fullhd ses veriyor mu?Haporlorleri filan ne tarafta göremedim :D

2.si kasa full metal mi, fanlar güçlümü, ısınıyormu; fan temizligi yaparken çıkartıp takması kolay mı,

3.İşlemcinin U lu olması performansta sorun oluşturur mu ? Ekranın İPS olması ve olmaması arasındaki fark ne

Fiyatın artıp artmayacagı dedikoduları ne kadar dogru, eğer beklersek bu fiyata daha iyisi denk gelir mi :)

Şimdiden teşekkürler :D

Kırmızılar konu başlıklarını belirtiyo, dikkati çekmek için yaptım :)

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyatın artacağını belirtmiştik. Hem stok azalınca hemde yoğun talep olunca artacağı belliydi.. Hem bu özelliklere göre 2899 bence iyi fiyattı..

Amaterasu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vay be beğenmiştim alsammı almasammı derken 300tl artmış :D bakalım ılerkı zamanlarda karşımıza neler çıkacak

burkan321

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende özellikle şarjının ne kadar gittiğini merak ediyorum var mı bilgi verebilecek olan?

scatterbrainbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet sitelerinde filan öyle bir şeyler okuyarak takılmayı kastedersek 4 saat filan gider sanırım. Pil tasarrufu modu var onu hiç seçmedim daha da fazla gidebilir o şekilde sanırım. Fakat yorucu programlar, oyun moyun ağır bişeylerle uğraşınca 2-3 saatte yüzde 20lere geliyor.

scatterbrainbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarjı çok aman aman gitmiyor yani onu bilin. ayrıca kamerası adeta bir tost makinası. :D dvd sürücüsü de yok.

bunlar gibi bazı eksiklikleri dışında bence hoş bir bilgisayar. kasa kalitesi oldukça iyi. pek fazla ısınmadı şimdiye kadar.

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence bu kadar para vermişken sistem toplamalısın. Ama laptop istiyorsan bunu alabilirsin.

Kadirgkce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende almayi dusunuyorum acaba fiyatta cok degisiklik olurmu yada en gec 1 aya kadar alayi dusunuyom ?

berkannn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Alma kardeşim git hp x8m23ea al bilgisyarın ısınma sıkıntısı falan yok 4 4 lük notebook.Bende alıcam 1 haftya falan.

emrekosem_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HP alınmaz alırsanızda ömrünüz soğutacam diye geçer

berkannn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben aldım boşta 40 derece falan nette vs gezerken 50 derece lol oynarken 55 58 civarlarındaydı memnunum ben

murat emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birkaç gün önce aldım, cihazın internet kullanımı anormal bir yavaşlıktaydı, bu sırada evde eşzamanlı diğer arkadaşların bilgisayarları baya hızlı çalışıyordu. Media Markt götürdüm, alıp sıfırlayıp tekrardan kurdular. Herhangi bir sıkıntı kalmamştır dediler, ama halen anormal denebilecek bir yavaşlık var. Acaba birşeyleri yanlış ya da eksik mi yapıyorum ?
Şu an bu mesajı da eski laptoptan yazıyorum :)

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
İşletim sistemiyle gelmesi avantaj olarak sayılabilir.Ssd si ayrıca seçenek verilmeden konulmuş güzel olmuş.4 gb ekran kartı konulmuş ekran kartı iyi ama ddr5 mi orda yazmıyor ddr3 olsada çok fark etmiyor heralde asus genellikle 1920x1080 yapmıyor bilgisayara donanım koyup burda var iyi bir avantaj olmuş.Ram yeterli hatta üst seviyede ve ddr4.Yani alınabilecek bir laptop :).

Kadirgkce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell inspiron 7559 b70d bu pc hakkında bilgisi olan varmı ?

Elecktr10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir yerde bulamadım Laptop'u. Bilgilendirirmisiniz