Bu Bilgisayar Ne Acar

Farfromover

Asistan
Reaksiyon puanı
55
1.500 hdd depolama
2.intel core i3 3470
3.amd radeon 8350
4.4 gb ram

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bu sistemden daha düşük bir sistemde en düşük ayarlar 720p rahat oynuyorum. Abartmayın. Bu sistem ile rahat oynayabilir.
Abartmayın mı ?
Önce biraz dikkat edin kelimelerinize dikkat edin.
Sistemde LoL 25-30 FPS zevk vermez o fiyata daha iyi kartlar var iken neden ?
Daha düşük dediğiniz sistem nedir ?

Farfromover

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Abartmayın mı ?
Yoo 2 el alıyorum sonra degiştirecem 30 fps olsa bile iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA 4 gibi oyunları oynayabilirsiniz.
Çok tşk ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemden daha düşük bir sistemde en düşük ayarlar 720p rahat oynuyorum. Abartmayın. Bu sistem ile rahat oynayabilir.
TSK ederim

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Abartmayın mı ?

Kelimelerime gayet dikkat ediyorum. Evet o sistem ile yüksek ayar, yüksek çözünürlükle açarsa düşük fps alacaktır fakat ayarları en düşüğe çekip çözünürlüğü de azıcık düşürürse gayet rahat oynar tahminimce. Kendim pentium işlemci, 3 gb ram ve 1 gb lık ekran kartı ile düşük ayarlarda 30-100 fps rahat oynayabiliyorum. O sistem ile çok rahat LoL oynayabilir. Oyun ücretsiz zaten, indirip denesin büyük ihtimal oynatacak.

S

SDN Anonim 320986

SDN Okuru
Ram 8gb yapılırsa eğer ekran kartına destek verecektir. Bahsi geçen oyunlarda da performans almak mümkündür. Modlanmış gamer bir sistemle beraber, rahat akıcı bir oyun deneyimi ve render işlemleride yapılabilir. Hizmet yığınları yoğun olan sistemler meşkuliyetli olacağından özellikle modlu olan gamer sistemleri özellikle öneririm. Aynı benzer sistemi kullanıyorum tek fark harici ekran kartım olmamasına rağmen (İntel dahili ekran kartı) yinede performans aldığımı belirtmeliyim.
Performans alabileceğiniz sistemde önereyim madem windows 8.1 embedded Industry pro sisteminizle akıcı ve seri çalışacaktır. Deneyin sonucu görün!.
Kaynak: Download Windows Embedded 8.1 Industry Pro Evaluation from Official Microsoft Download Center