LENOVO 81UT008CTX IdeaPad S145 /Ryzen 5 3500U 2.1/ 8GB Ram/ 512GB/ 15.6" FHD Win 10 Laptop Gri
81UT0017TX/S145/RYZEN5/8GB/512/VEGA10/W10/15.6

o fiyata çok daha iyi laptoplar var ekran kartı falan daha iyi anlamında bu ofis laptopu olduğu için işlemciyi yüksek ssd yi yüksek tutuyorlar ama ileriye dönüklük pek olmuyor niye çünkü ekran kartı kötü bu arada o kadar yorum yorum içinden bir kaç tane kötü yorum var eğer ileriye dönük istiyorsanız ekran kartı daha iyi laptop alabilirsiniz eğer max bütçeyi belirtir iseniz önerebilirimbu bilgisayar hoşuma gitti ancak media markt hakkında kötü yorumlar okudum burdan bu bilgisayar alınır mı![]()
LENOVO 81UT008CTX IdeaPad S145 /Ryzen 5 3500U 2.1/ 8GB Ram/ 512GB/ 15.6" FHD Win 10 Laptop Gri
81UT0017TX/S145/RYZEN5/8GB/512/VEGA10/W10/15.6www.mediamarkt.com.tr
Max bütçem bu, kadar işte başka dediğiniz nedir hdd olan full hd olmayan bir bilgisayar ise düşünmüyorum.o fiyata çok daha iyi laptoplar var ekran kartı falan daha iyi anlamında bu ofis laptopu olduğu için işlemciyi yüksek ssd yi yüksek tutuyorlar ama ileriye dönüklük pek olmuyor niye çünkü ekran kartı kötü bu arada o kadar yorum yorum içinden bir kaç tane kötü yorum var eğer ileriye dönük istiyorsanız ekran kartı daha iyi laptop alabilirsiniz eğer max bütçeyi belirtir iseniz önerebilirim
HDD kısmı önemsiz. SSD daha önemli. Sonradan alırsınız HDD.Max bütçem bu, kadar işte başka dediğiniz nedir hdd olan full hd olmayan bir bilgisayar ise düşünmüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum zaten ssd olmalıHDD kısmı önemsiz. SSD daha önemli. Sonradan alırsınız HDD.