Bu bilgisayar alınır mı?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Evet arkadaşlar, gafil bir anıma denk geldi ve aşağıdaki bilgisayarı alıverdim bir anda. Başka bi cihaz düşünüyordum ama fiyatı cezbetti, özellikleri güzel ancak, ekran kartı hakkındaki düşüncelerinizi ve genel olarak cihaz hakkındaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=48173

adszaak.jpg

canfb1907

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bence al ekran kartı iyi işlemcide iyi fiyatı göremedim sanki nekdar?

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
1367 tl ye aldım. Ekran kartı hakkında ne diyorsunuz? Oyun düşünmüyorum ancak performansı nasıldır bu kartın?
ama oyun oynarsın bu ekran kartı ile .

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle hayırlı olsun, çok şık ve işlemcisi çok çok iyi bir bilgisayar almışsın :) Ekran kartının özellikleri düşük sanırım yani 64 bit görünüyor bu sitede.

Bu bilgisayarı arkadaşıma önermeyi düşünüyorum. Biraz performans izlenimlerini ve ekran kartının autocad, netcad, PS için nasıl olduğunu söyleyebilir misin ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Öncelikle hayırlı olsun, çok şık ve işlemcisi çok çok iyi bir bilgisayar almışsın :) Ekran kartının özellikleri düşük sanırım yani 64 bit görünüyor bu sitede.

Bu bilgisayarı arkadaşıma önermeyi düşünüyorum. Biraz performans izlenimlerini ve ekran kartının autocad, netcad, PS için nasıl olduğunu söyleyebilir misin ?

Kartı araştırdım biraz düşük malesef. İnternet satışına özel fiyattı o yüzden gelmedi henüz elime. Kullanmaya başladıktan sonra paylaşırım izlenimlerimi, teşekkür ederim :)

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Vallaha 2 ayda bir yeni işlemci yeni ekran kartı çıkarır oldular. :D insan sürekli keşke 2 ay sonra alsaydım diyor. :=)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Vallaha 2 ayda bir yeni işlemci yeni ekran kartı çıkarır oldular. :D insan sürekli keşke 2 ay sonra alsaydım diyor. :=)

Orası öyle de.. Beklemeye kalksak sonu yok malesef. O yüzden alırken paraya kıyıp biraz yüksek konfigürasyon tercih etmek

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Keşke ekran kartı soldan ikinci rakamı 5'in üzerinde bir kart alsaydın. Çok daha mükemmel olurdu. :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Keşke ekran kartı soldan ikinci rakamı 5'in üzerinde bir kart alsaydın. Çok daha mükemmel olurdu. :)

Açıkçası oyunlarla pek işim yok :) Ekran kartı daha iyi olan bi Lenovo vardı ama kampanyası bitmiş. Fiyatı cezbetti :) Ekran kartından pek anlamam, zaten üzerindeki de pek iyi değilmiş ama işimizi görür herhalde :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bence vatan bilgisayardan alma git mecidiyeköye ordaki toptancılardan al en azından kazıklanmıcan ve sana zorla windows satırmıyacaklar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hayırlı olsun. hem marka asus, hem özellikler güzel. fiyat da çok avantajlıymış. ben de o fiyata lapto alcak olsam bunu alırdım. hiç düşünmezdim. win konusunda da, eğer win7 kullanacaksan hiç uğraşma derim ben. zaten oem olduğu için ucuza geliyor. kullan gitsin. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bugün cevahir teknosayı gezdim. Sony vaio ve HP leptoplar çok ucuzlamış, tamam özellikleri öyle ahım şahım değil (core i3, 2.3 ghz) ama 1000 tl felan, sonuçta laptopta açıp crysis oynayacak değiliz. bembeyaz bir sony vaio almayı düşünüyorum:)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
artık i7 işlemciler notebooklarda yaygınlaşmaya başladı. i3 ve i5 işlemcilerin fiyatları da baya aşağılara indi. geçen hafta carrefourda 1700 tl ye i7 işlemcili notebook vardı. markasını hatırlamıyorum. yakında 1500 tl civarına i7 notebooklar görmeye başlarız. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fiyatların bu kadar düşmesi hayra alemet değil, i8 felanmı çıkacak acaba...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ucuzlamanın asıl sebebi tüm dünyada notebook/netbook/tablet satışlarının artması sanırım. tüketim arttıkça üretim de artıyor ve fiyatlar aşağıya iniyor. birkaç sene öncesine kadar kaliteli bir notebook ile pc fiyatları arasında dağlar kadar fark vardı. şimdi nerdeyse notebook ile pc aynı fiyata gelir oldu. eskiden pc kullanan pek çok kişi artık aynı paraya dizüstü sistemleri tercih ediyor.

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hayırlı olsun kazasız belasız kulanman dileğiyle

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454

Başındaki 6 ya kandım modum. Bi dahakine artık :)

hayırlı olsun. hem marka asus, hem özellikler güzel. fiyat da çok avantajlıymış. ben de o fiyata lapto alcak olsam bunu alırdım. hiç düşünmezdim. win konusunda da, eğer win7 kullanacaksan hiç uğraşma derim ben. zaten oem olduğu için ucuza geliyor. kullan gitsin. :)

Teşekkür ederim, fiyatı gerçekten çok güzel. Makine kargoda henüz geçmedi elime, kullanmaya başlayınca fikirlerimi paylaşırım :)

bugün cevahir teknosayı gezdim. Sony vaio ve HP leptoplar çok ucuzlamış, tamam özellikleri öyle ahım şahım değil (core i3, 2.3 ghz) ama 1000 tl felan, sonuçta laptopta açıp crysis oynayacak değiliz. bembeyaz bir sony vaio almayı düşünüyorum:)

1000 tl ise SONY için süper fiyat. Kaçırmamak lazım bence

hayırlı olsun kazasız belasız kulanman dileğiyle

Teşekkür ederim. İyi günlerde kullanırız inş.