- Reaksiyon puanı
- 2,304
Aleyna Tilki dinlemek suç mu millet? Dalga geçmeyin sakın (Ya da geçseniz de olur, emin olamadım şimdi.)
Sen benim dinlediklerimi görsen...Aleyna Tilki dinlemek suç mu millet? Dalga geçmeyin sakın (Ya da geçseniz de olur, emin olamadım şimdi.)
Ricardo Milos.Bu adam kim mübarek? Aleyna ablamızın böyle adamlarla takılacağını sanmıyorum.
Aleyna abla başka işlere bulaştı ama naparsın ekmek parasıAleyna Tilki dinlemek suç mu millet? Dalga geçmeyin sakın (Ya da geçseniz de olur, emin olamadım şimdi.)
Ricardo milos. Geçen senelerde büyüleyici dansını bir eşcinsel yardımlaşma forumunda paylaşmış ordanda bir şekilde çıkıp meme (türkçe karşılığı : internet geyiği) olmuş.Bu adam kim mübarek? Aleyna ablamızın böyle adamlarla takılacağını sanmıyorum.
Aleyna abla kimlerle takilmadı kiBu adam kim mübarek? Aleyna ablamızın böyle adamlarla takılacağını sanmıyorum.
Bu adamın fotoğrafını paylaştığını gördükten sonra ilgi alanlarından şüphelenmeye başladım. Düşündüğüm gibi değil, değil mi?Ricardo Milos.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gay bi herif
Tabiki değil. Bu bir internet miimi yani internet geyiği. Tövbe tövbe, ne diyorsunuz siz öyleBu adamın fotoğrafını paylaştığını gördükten sonra ilgi alanlarından şüphelenmeye başladım. Düşündüğüm gibi değil, değil mi?
Onun abla olabileceğini sanmıyorum.Bu adam kim mübarek? Aleyna ablamızın böyle adamlarla takılacağını sanmıyorum.