Bu bardaklar, SDN üyelerinin olacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hayırlısı olsun. :) şunu belirteyim: mesaj sayısı yanıltıcı olabilir.

Yanıltıcı olmayan yok ki.

Üyelik tarihine baksak: adam 4 sene önce üye olmuş ama 10 mesajı anca var, şimdi bu adam foruma ne katkı sağlamış diye düşünür insan.

Mesaj sayısına baksak: kimisi var anca boş konuşuyor, foruma gene bir katkısı yok. O adama hediye vermek ne kadar doğrudur.

Online süresine bakın deniliyor: bunun tespitini yapmak zor nasıl yapılır bilmiyorum. Yapılsa dahi o da doğru bir tespit değil adam giriş yapıyor sabahtan foruma akşamaca hiç bir katkısı olmadan öylece sayfa açık duruyor mesela. Bu da yanıltıcı.

Ne bileyim beğeni sayısına baksak: gene anlamsız olan mesajlar da bazen büyük beğeni toplayabiliyor bu da yanıltıcı.

Yanıltıcı olmayan tek şey var o da ceza puanı alan adam bu hediyeyi hak etmiyor demektir. Sadece buna bakarak da filtreleme yapılmaz.

Gene en iyisi bunların hepsini bir arada bulunduran bir sistem ortaya koymak bence.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bir tane almak isterdim amaç bardak değil havalimanında calışıyorum masama koyarım arada çay alıb sigara içme terasına gidiyorum SDN reklamını yaparım hiç bari dediğim gibi amaç bardak değil amacım SDN reklamını yapmak uluslararası bir havalimanında uluslararası reklam yapmak lazım :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Konuya 178 kadar mesaj yazılmış.

Ort. 100 -150 arası kişi yazmışdır herhalde.

Diğerlerinide pek umrunda değildir gibi, konuda mesajı olanlara gönderilsin olay bitsin :D

Bu da doğru aslında ama kupa için başvuru sayısı bu rakamın en az 4-5 katı olur diye düşünüyorum. Gene de ilk önce talebe bakılıp sonrasında filtreleme yapılabilir.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
İlk sayfada yorum yazanlara verin olsun bitsin. :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu da doğru aslında ama kupa için başvuru sayısı bu rakamın en az 4-5 katı olur diye düşünüyorum. Gene de ilk önce talebe bakılıp sonrasında filtreleme yapılabilir.
İyide Eren abi öylede çok büyük yanlışlık olur şimdi diğer üyeler bu konuya mesaj yazanlara mı veriliyordu diyecek tartışma çıkacak. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
SDN her üye eşitolmalıdır kim çok mesaj yazmiş kim cok beğenilmiş bunlar saçma bence burda üyeler arası ayrımcılık olmaması lazım cok mesajı olanlar onlarda ilk geldiklerinde düşük mesaj sayısıyla başladılar bence kura gibi birşey tombala cekilişi gibi ozaman işte adeletsizlik olmaz isterse bir günlük üye olsun kime cıkarsa

İlk sayfada yorum yazanlara verin olsun bitsin. :)

mod arkadaşlar arada cekilsin bakelim size yok kurumların kendi icinde hediye alması yasak :)

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yorumlardan cikardigim sudur
istanbul taksimde bir meydan kurulsun. bir arena
herkesin eline bir kilic bir kalkan. Kilic kalkan oynayalim :D :P

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
destletlenir bu fikir :D

İnsanlarımız 5 lira vermeyip bedava almak için 1000 takla atıyorsa takılırım.
canim kardesim adin nedir bilmiyorum o yuzden kardesim diye hitap etme geregi duydum
Burasini bir aile sicakliginda goren nice insanlar var. Onlardan birisi olarak basit ama hatirlanacak bir simgenin olmasi hos birsey. Bir ani, bir paylasimin sembolu olarak gor bunu
Burda kimse 5 -10 tl lik bardagi alacak kadar aciz degildir
hepiminizin elinde teknoloji canavari bilgisayar ve telefonlar var. herkes ayda 50 tl ye yakin da internet parasi odedigini dusunursek eger 5 tl sanildigi kadar buyuk bir rakam degil
Eminim cogu ksi kullanmayip odasinda dekor olarak kullanacaktir
(NOT: bardagin bana bir faydasi yok. Isvcirede yasiyorum. Buraya kargolanmaz. ama dogru gordugumu soylemeye calisiyorum)
kapiş ;)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bildiğim kadarıyla dışarıda da yapılabiliyor, sadece burada yapılmış bardaklardan başka yapılamayacak diye bir zorunluluk yok. İsterse 750 lira olsun, bu bedavacı insanlara karşıyım ben. Anı olsun tamam, gider dışarda da yaptırabilir, kendi adını da yazdırır. İster odasına koyar, ister nereye koymak istiyorsa oraya. O kapiş mapiş de dikkat et yedirirler lafı adama. Neyse, kupaları alanlara bol anılar.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Selamün aleyküm,,,

Geçen internet üzerinden yapılan programı dinleyip, bahsi geçen mail adresine bir e-posta atmıştık... O programa özel olarak dağıtılacak olan kupalar, bu konunun haricinde mi dahilinde mi tutulacak ? Kupaların üzerine kullanıcı nicklerini yazdırmayı düşünüyor musunuz ? Nicksiz olmaz, yıllarımı vermişim :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bildiğim kadarıyla dışarıda da yapılabiliyor, sadece burada yapılmış bardaklardan başka yapılamayacak diye bir zorunluluk yok. İsterse 750 lira olsun, bu bedavacı insanlara karşıyım ben. Anı olsun tamam, gider dışarda da yaptırabilir, kendi adını da yazdırır. İster odasına koyar, ister nereye koymak istiyorsa oraya. O kapiş mapiş de dikkat et yedirirler lafı adama. Neyse, kupaları alanlara bol anılar.
Nihahaha :D aga sen cok komiksin
Ani parayla satin alinmaz be :D Gerilme sen bu kadar accik gevse, koltuguna guzelce bir yaslan ve rahatla.
bedavaci olamdigini soyluyorum. Hic SDN"ye bagis yaptin mi diye sorsam?
O senin dedigini yapmanin adi ne biliyor musun? hemen soylim:
Kendini tatmin etmek :D Tatmin olmanin birkac yolu da yok degil :lol:

(Ayiptir soylemesi bir ziyafetten ciktim ve pek ac degilim, Hakkimi seninle paylasmak istiyorum ;) )

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Selamün aleyküm,,,

Geçen internet üzerinden yapılan programı dinleyip, bahsi geçen mail adresine bir e-posta atmıştık... O programa özel olarak dağıtılacak olan kupalar, bu konunun haricinde mi dahilinde mi tutulacak ? Kupaların üzerine kullanıcı nicklerini yazdırmayı düşünüyor musunuz ? Nicksiz olmaz, yıllarımı vermişim :D

Aleyküm selam,

Yayın sonrası atılan maillerle ilgili bir yorum yapamayacağım. Direk Hakkı abiye sormak lazım bunu.

Kupaların üzerinde bildiğim kadarı ile kullanıcı adları yazmayacak.

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Aslında foruma katkı sağlayan üyeleri zaten yönetim de aktif üyeler de biliyordur. Mesaj sayısı, üyelik tarihi falan incelemeye gerek yok. Açtığı başlıklar da göz önünde bulundurulabilir. Ne bileyim işte... :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Aleyküm selam,

Yayın sonrası atılan maillerle ilgili bir yorum yapamayacağım. Direk Hakkı abiye sormak lazım bunu.

Kupaların üzerinde bildiğim kadarı ile kullanıcı adları yazmayacak.

Bu gördüğümüz kupa örnek kupaysa, siparişi askıda olan kupalara mutlaka kullanıcı adı yazılmalı şahsi kanaatim... Kupanın üzerinde nick olmaması yarım iş olur... Kullanıcılar hediyeyi aldığında "Aa bak bu bana özel... " diyerek tebessüm edebilmeli...

İnsanları tektipleştirmeyelim lütfen :D Nickimizi içeren kupalarımızı masamızın demirbaşı yapmak istiyoruz, gören vayy desin... Benim niye yok diye 2 saniye duraklasın istiyoruz, kaç yıldır üyeyiz hep içimizde bir uktedir bu :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ağa burası SDN burada süprizler bitmez :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bardağı almaya alırızda , kargo ücreti kime ait :P [MENTION=269853]Meryyy[/MENTION] benim yerime Ksrgo ücretini ödersen alırım kupayı :P

a2332

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bencede eski üyelere gönderilmesi daha mantikli

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
2010 sonrasındaki modlarda yokmuş. :) Bende de yok.

Gönderirlerse ilk olacak.
Modlara mod olduklarının 1.ayında veriyorlar diye duymuştum ... yanlış istihbaratmış ...:)
O zaman
Mod olup bardağı ( kupası ) olmayanlara 1.öncelikli olarak verilmelidir....

Meryyy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=140027]Nemre[/MENTION] abi yanında Sneijder forması yollarım :P:D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Bana en az 2 bardak verileceğine kesin gözüyle bakıyorum..:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Boş bardak birgün taşar.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Çeşitli kategorilere ayrılıp verilmeli.
Yani en çok online olan üye(ler)
en çok mesajlı (son 1 ayda aktif) üye(ler)
son bir hafta (ya da ayda) en çok mesajı olan üye(ler)
Son 1 ayda en çok beğeni alan üye(ler).
Bu gibi kriterlerle hem eski hemde kısmen yeni üyelere ayrı ayrı şans doğar.
Ha bir de bardakların nasıl dağıtılacağına dair hoşunuza giden fikirlerin sahiplerine :)

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
İkinci el kategorisinde satalım, kargosu da alıcıya ait olsun. Sdn ye de gelir olur :)

10 Tl den satsak. hmmmmm iyi para. :D

Nicolas F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla sevgili SDN'cim karşılıklı sanmayın öyle bir niyetimde yok zaten. Ama bence hakkınızda birkaç kelime karalayan bloglara da verebilirsiniz diye düşünüyorum. Mesela http://www.emresupcin.com/shiftdelete-net/ makalesini sizlerin paylaşım ve bilgi kaliteliğini göze alarak yazmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...