Hidrojens
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 103
Arkadaşlar durumum yok mlsf bu Anakarta sahibim PEGATRON IMP41-D3 Bu Anakarta uygun ram bulabilirmisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum acil lazım
Anakart'ın 4GB destekliyor. Kaç GB RAM'ın var?Arkadaşlar durumum yok mlsf bu Anakarta sahibim PEGATRON IMP41-D3 Bu Anakarta uygun ram bulabilirmisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum acil lazım
2gb ram varAnakart'ın 4GB destekliyor. Kaç GB RAM'ın var?
4gb ram e yükseltmek istiyorum oyüzden böyle bir konu açtımAnakart'ın 4GB destekliyor. Kaç GB RAM'ın var?
CPU-Z programını kurup yukarı kısımdan Memory yerine gelip SS atar mısınız?2gb ram var
TamamCPU-Z programını kurup yukarı kısımdan Memory yerine gelip SS atar mısınız?
CPU-Z programını kurup yukarı kısımdan Memory yerine gelip SS atar mısınız?
SS yok.Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ss atmadım hata veriyor nasıl yapsakkiCPU-Z programını kurup yukarı kısımdan Memory yerine gelip SS atar mısınız?
Google drive veya hizliresim e atabilirsin.Ss atmadım hata veriyor nasıl yapsakki
Tm bekleticem 2dkGoogle drive veya hizliresim e atabilirsin.
Sıkıntı yok.Tm bekleticem 2dk
Sıkıntı yok.
Ss aldımSıkıntı yok.
1333 MHz ram olurmuki![]()
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 RAM KVR1333D3N9/4G Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Eski RAM'ı bir köşeye kaldırıp bunu alabilirsiniz.
Olur. BIOS oto kendi ayarlar. (MHZ değerini siz seçersiniz.)1333 MHz ram olurmuki
Tamam dır saolun anakart 1066mhz destekliyorda ondan sordum bı sıkıntı çıkmaz demiOlur. BIOS oto kendi ayarlar. (MHZ değerini siz seçersiniz.)
Çıkmaz. Siz kendiniz 1066MHZ yaparsınız. Aldığınızda ayarlama ile ilgili konu açabilirsiniz.Tamam dır saolun anakart 1066mhz destekliyorda ondan sordum bı sıkıntı çıkmaz demi
Çok teşekkürlerÇıkmaz. Siz kendiniz 1066MHZ yaparsınız. Aldığınızda ayarlama ile ilgili konu açabilirsiniz.
Rica ederim.Çok teşekkürler
Birazda araştırma yaptım 1333mhz olsa bile 1066mhz olarak çalıştırıyomuş ramı şimdi sipariş verdim bakalım aldığımda deniyecem size sonucu belirtirimRica ederim.![]()