R7 240.
Hocam 230 walt güç kaynağı sıkıntı yoksa alıyorum hemenHayır olmaz.
pc'de aldığımdan beri ekran kartı yok ve 12V channelına bakmadım daha önce nerden bakabilirim ? bu arada bu pc benim 2. pc diğer pcde sıkıntı var buna geçtim zorunlu...Şu an hangi ekran kartını kullanıyorsunuz ? Ve 12V kanalından ne kadar veriyor güç kaynağınız.
hocam bu fotodan bakın... ve önerin bir tane olmadı güç kaynağını değiştircem.... telefondan gönderince çok foto gitmiş olabilir...Güç kaynağının etiketi üzerinde yazar. Daha önce kart kullanılmadığından dolayı güç kaynağınıza güvenemiyorum o yüzden kartı almayın.
Hocam sen bana önerir misin bi tane netten satın alıcam 150 tlye kadar önerebilirsinizPsunuz değişmek zorunda. Şimdi Psu için en az 100 tl bütçe ayırmanız gerekli veya 2.ele yönelmek zorundasınız ki 2.el psu alınmasını önermiyorum sonuçta bütün parçalar güç kaynağına emanet.
Bu benim pcye uyar mı ? Merak ediyorum eyer uymasını anlamak istiyorsanız gerekli bilgileri atayım ?
Ben de ekran kartı yok bu nedenle değerleri bilmiyorumBen 250 watt psu ile gtx 750ti ufak oc ile çalıştırıyorum ama önceki ekran kartım ile aynı tdp değeri var diye direk almıştım
Ekran kartınız olsa onun tdp'sine yakın ekran kartı öneridim ama o olmayınca bişey diyemedim. Eğer psu gerçek 250watt ise sizinki r7 240 rahat kaldırır.Ben de ekran kartı yok bu nedenle değerleri bilmiyorum
Umarım sığar..Gerçek 250 Watt değil PSU su.
Güç kaynağının uyumsuzluk gibi bir kriteri yok sadece kasaya sığması yeterli. Linkteki güç kaynağı da büyük bir model değil.