Kablolu Kulaklık Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Kablolu Kulaklık Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.
Tabi ki alınır.Kablolu Kulaklık Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Kablolu Kulaklık Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Alınır.S9 plus eski olsada kaliteli bir cihaz.Kablolu Kulaklık Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Kablolu Kulaklık Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Sebep ?Benden sana tavsiye ikinci el hiç bir şey alma aldırtma.
ikinci el hiçbir şeye güvenilmez ama illede alacam diyorsan adamın evine git telefonun heryerini kontrol etKablolu Kulaklık Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Örneğin ürün arızalı çıktı bir süre sonra hiç bir hukuk anlamında hakkın yok,fatura vb olsa bile.Garantiye yollasan bin dert fatura senin adına değil,yani hep sorun sorun.Sebep ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır
Çakal olacaksın. Alırken adam senin kafana silah dayamıyor sonuçta. Bakacaksın adama ters köşe sorular soracaksın. Cihazın en ince noktasına kadar bakacaksın. Şuan dördüncü 2.el cihazım ve hiçbir sorun yaşamadım. Sadece kendi kullandığımda değil. Eşime dostuma da 2.el cihaz aldım hepsi memnun. Sen gider cacık cihaza normal para alırsan ve başın ağrıdığında ağlaman saçma olur. Garantiye yollarsan problem olmaz. Alan kişiye değil fatura tarihine bakıyorlar sadece. Onu da çok gönderdik. Tanıdık telefoncu halletti hepsini. 2 elden korkmam. Teknoloji artık pahalı. Millet gözü gibi bakıyor telefonuna. 0 alıp para lazım olduğunda 1000 lira zarar edeceğime. Şuanki telefonumu 3000 e aldım satışımda 3000 olacak. 1 sene kullandığım bana kar kalacakÖrneğin ürün arızalı çıktı bir süre sonra hiç bir hukuk anlamında hakkın yok,fatura vb olsa bile.Garantiye yollasan bin dert fatura senin adına değil,yani hep sorun sorun.
Garanti olayını diyorum. Gidip veriyorum adama gönderiyor. Sen evden çıkmıyorsan tanıdık hiç esnafın yoksa faturanı hep avm den ödüyorsan ben ne yapayım ? Param olmadı mı giderim bakkalıma 200 liralık alışveriş yaparım. 5 kuruşta sormaz. Giderim abi şunu garantiye gönder derim 50 100 lira bazen para ister veririm o kadar. bu arada kaçakçı ne alaka ? Abi anlamıyorum cidden sizi. Sen kafeye gidip kasım kasım oturuyorsundur hava basıyorsundur cidden.ahahaha sana kolay gelsin çakma kaçakcı. ''Tanıdık telefoncu halletti hepsini'' burdan anlaşılıyor zaten neden ikinci el telefon alınmaması gerektiğini arkadaşların inisiyatifine bırakıyorum.
Sen boşver kardeşim takıl kafana göre. Bu piyasalara uzaksın. Anlamazsın. Kafanda kurduğun gerçeklikten uzak şeylerle yaşamaya devam et.Çakma kaçakçı telefoncular anlamında belirttim ayrıca ''çakal olacak'' dediğin lafın diğer anlamıdır ne alaka kafe ve hava ahhahaaulan ne komiksiniz ya bu arada shiftdelete hesap silme işlemleri nerden yapılıyor bu yazdığımı bile anlamayacak biri yorumu silmişte forumdan çıkmak istiyorum.
Aynen öle.Sen boşver kardeşim takıl kafana göre. Bu piyasalara uzaksın. Anlamazsın. Kafanda kurduğun gerçeklikten uzak şeylerle yaşamaya devam et.
Kardeşim 1.fotoda çerçevenin sol tarafında hem beyazlık başlıyor hem düz çizgi kayboluyor. Ekran içine göçmüş veya çıkmış gibi. 2.resimde beyazlık var. Çekimden dolayı değilse orada bir sıkıntı olabilir. 3.resimde şarj soketi parlamış ışıktan dolayı değilse işlem görmüş olabilir. Fotoğraftan bunları gördüm sadece. Adamın başka ilanı yok. Telefoncu değil büyük ihtimalle. Adamla bi konuş. Cihaza bak. Faturasını özellikle iste. İmei kontrol et fatura ve cihazın üzerindekini. Arka kapakta da imei yazar onu kontrol et. Parlaklık son ayar yap arama yerine *#0*# yaz ekran hoparlör vs her yerini kontrol et. YouTube da video aç grilerde özellikle sıkıntı var mı bak. Arkadaşını ara sesim nasıl geliyor de. Mesaj gönder. Hattını tak senin hattın telefonuna göre nasıl çekiyor bak. Kameralarını aç müzik çal. Telefonundan wifi paylaşımı aç bağlan. Members yükle oradan hızlı kontrolleri yap. Adamdan aldığına dair özleşme de imzala. Pazarlık ile 2400 e bile alabilirsin. Ben s9 plus kullanıyorum memnunum. 2.el aldım. Orta segment yerine tavsiye ederim.Kablolu Kulaklık Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Konu toplansın diye yapman gerekenleri yazdım. Yanında para ile gitme gitsen bile tek gitme parayı da arkadaşına filan ver. Biriniz adamla konuşurken diğeri dediğim kontrolleri yapsın. Kahvede oturup çay içerken de bakabilirsin. Problem yoksa pazarlıka geç Adama da de abi garantisi bitmiş zaten sen zor satarsın ekonomi de malum biraz ağla fiyatını da 2500 yapacak 2400e bırakıver genç adamız de. Sayende bir yemek yeriz çaylar bizden olsun falan filan. Kablo kulaklık kutu fatura nesi varsa alın.Kardeşim 1.fotoda çerçevenin sol tarafında hem beyazlık başlıyor hem düz çizgi kayboluyor. Ekran içine göçmüş veya çıkmış gibi. 2.resimde beyazlık var. Çekimden dolayı değilse orada bir sıkıntı olabilir. 3.resimde şarj soketi parlamış ışıktan dolayı değilse işlem görmüş olabilir. Fotoğraftan bunları gördüm sadece. Adamın başka ilanı yok. Telefoncu değil büyük ihtimalle. Adamla bi konuş. Cihaza bak. Faturasını özellikle iste. İmei kontrol et fatura ve cihazın üzerindekini. Arka kapakta da imei yazar onu kontrol et. Parlaklık son ayar yap arama yerine *#0*# yaz ekran hoparlör vs her yerini kontrol et. YouTube da video aç grilerde özellikle sıkıntı var mı bak. Arkadaşını ara sesim nasıl geliyor de. Mesaj gönder. Hattını tak senin hattın telefonuna göre nasıl çekiyor bak. Kameralarını aç müzik çal. Telefonundan wifi paylaşımı aç bağlan. Members yükle oradan hızlı kontrolleri yap. Adamdan aldığına dair özleşme de imzala. Pazarlık ile 2400 e bile alabilirsin. Ben s9 plus kullanıyorum memnunum. 2.el aldım. Orta segment yerine tavsiye ederim.