Berat yapıcı 88
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 867
Güzel gözüküyor ama bütcenizi söylerseniz ona göre daha iyi bilgisiyarlar bulurlar belki.Tulpar T7 V19.7 Intel Core I7 10870H 16GB 250GB SSD RTX2070 Freedos 17.3" FHD Taşınabilir Bilgisayar
Bu alınır mı ?
karne hediyesi düşünüyorum sizce iyi oyun oynatırmı şık dururmuVay benden önce davranıp laptop alıyorsun?alınır gibi güzele benziyor.
Güzel ama monster pek önerilmiyor. Çoğu oyunu oynatır.karne hediyesi düşünüyorum sizce iyi oyun oynatırmı şık dururmu
Oynatır oynatır.karne hediyesi düşünüyorum sizce iyi oyun oynatırmı şık dururmu
Bütçe nedir?laptop önerisine açığım
13000 TL sanırım@Berat yapıcı 88, Oyun için 250gb ssd yetersiz kalır,sürekli oyun silip yüklersin ve fiyatını belirtirseniz sevinirim.![]()
12000 tlOldukça iyi görünüyor çoğu oyunu çok rahat oynatır bu cihaz ama fiyatını görmeden tam konuşamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oynatır oynatır.
Dediğim gibi 250 gb ssd yetersiz kalır.13000 TL sanırım
Katılıyorum. Ayrıca masaüstü de toplanabilir.Dediğim gibi 250 gb ssd yetersiz kalır.
Bence üzerine ssd veyahut hdd eklemelisiniz1
12000 tl
evet ama tatile gittiğimdede götürmek istiyorumKatılıyorum. Ayrıca masaüstü de toplanabilir.
Emin değilim ama galiba ek hard diske oyun yüklenebiliyor.Araştırmak lazım o konulara hakim değilim.Dediğim gibi 250 gb ssd yetersiz kalır.
Ek hardiskten kastınız harici hdd de sanırsam şöyle söyliyeyim onu yapması çok mantıklı değil ayrıca benim bildiğim kadarıyla öyle oynanmıyor tabi kurulum gerektirmeyen/crack bir oyunsa bilemem.Emin değilim ama galiba ek hard diske oyun yüklenebiliyor.Araştırmak lazım o konulara hakim değilim.