- Reaksiyon puanı
- 4,699
Spigen de 25w yok 27w var bu adaptör Samsung u süper hızlı şarj eder mi? Yoksa fazla mı gelir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eder.Çünkü uyumlu cihazlar listesinde S21 Fe de var.Spigen de 25w yok 27w var bu adaptör Samsung u süper hızlı şarj eder mi? Yoksa fazla mı gelir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu merak ettim çünkü eski note 10 pro yu anneme verdim 33w denemek için telefona taktım sadece hızlı şarj oldu Süer hızlı şarj olmadı biliyorsun samsunglar 25wEder.Çünkü uyumlu cihazlar listesinde S21 Fe de var.
Süper hızlı etmeyebilir ama hızlı şarj desteği var.Uyumlu cihaz listesinde senin cihazı gördüm.Onu merak ettim çünkü eski note 10 pro yu anneme verdim 33w denemek için telefona taktım sadece hızlı şarj oldu Süer hızlı şarj olmadı biliyorsun samsunglar 25w
Süper etmiyorsa yaramaz neyse zaten varda merak ettim.Süper hızlı etmeyebilir ama hızlı şarj desteği var.Uyumlu cihaz listesinde senin cihazı gördüm.
Yok bunu sormadım ben samsung 25w adaptör kullanıyorum bu adaptör süper hızlı şarj ediyor ama ilandaki spigen süper hızlı şarj ediyor mu onu merak ettimhocam telefonun ayalar> pil ve cihaz bakımı>pil>diğer pil ayarları seçeneğinden hızlı şarj- süper hızlı şarj- hızlı kablosuz şarj seçeneklerini açıp kapatabilirsin