Bu Adamı Hiç Rüyanızda Gördünüz Mü?

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Hikaye buymuş
Ocak 2006'da New York'ta tanınmış bir psikiyatrın hastası, rüyalarında defalarca görünen bir adamın yüzünü çizer. Birden fazla durumda bu adam, özel hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Kadın, hayatında erkekle hiç tanışmadığına yemin eder.
Bu portre, psikiyatristin masasında birkaç günlüğüne unutulmuş halde yatıyor, ta ki bir gün başka bir hasta bu yüzü tanıyıp adamın onu rüyasında sık sık ziyaret ettiğini söyleyene kadar. Ayrıca o adamı uyanık hayatında hiç görmediğini iddia ediyor.
Psikiyatrist, portreyi tekrarlayan rüyaları olan hastaları olan bazı meslektaşlarına göndermeye karar verir. Birkaç ay içinde dört hasta, adamı kendi rüyalarında sıkça var olan biri olarak tanır. Bütün hastalar ona BU ADAM diyor.
Ocak 2006'dan bugüne kadar en az 2000 kişi bu adamı rüyalarında gördüğünü iddia etti, dünyanın birçok şehrinde: Los Angeles, Berlin, Sao Paulo, Tahran, Pekin, Roma, Barselona, Stockholm, Paris, Yeni Dehli, Moskova vb.
Şu anda bu adamı görmeyi hayal eden insanlar arasında kesinleşmiş bir ilişki veya ortak bir özellik yok. Dahası, bu adamı rüyalarında gören insanlar, hiçbir canlı insanın portre adamına benzediğini görmemiştir.
Bu web sitesinin amacı:
- bu adamı rüyalarında görmüş olanlara yardım etmek ve aralarındaki iletişimi güçlendirmek;
- bu adamın kim olduğunu ve neden bu kadar çeşitli insan deneklerin rüyalarında kalıtsız bir dizi durumda göründüğünü anlamak.
Hikaye buymuş

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
Hikaye buymuş
Ocak 2006'da New York'ta tanınmış bir psikiyatrın hastası, rüyalarında defalarca görünen bir adamın yüzünü çizer. Birden fazla durumda bu adam, özel hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Kadın, hayatında erkekle hiç tanışmadığına yemin eder.
Bu portre, psikiyatristin masasında birkaç günlüğüne unutulmuş halde yatıyor, ta ki bir gün başka bir hasta bu yüzü tanıyıp adamın onu rüyasında sık sık ziyaret ettiğini söyleyene kadar. Ayrıca o adamı uyanık hayatında hiç görmediğini iddia ediyor.
Psikiyatrist, portreyi tekrarlayan rüyaları olan hastaları olan bazı meslektaşlarına göndermeye karar verir. Birkaç ay içinde dört hasta, adamı kendi rüyalarında sıkça var olan biri olarak tanır. Bütün hastalar ona BU ADAM diyor.
Ocak 2006'dan bugüne kadar en az 2000 kişi bu adamı rüyalarında gördüğünü iddia etti, dünyanın birçok şehrinde: Los Angeles, Berlin, Sao Paulo, Tahran, Pekin, Roma, Barselona, Stockholm, Paris, Yeni Dehli, Moskova vb.
Şu anda bu adamı görmeyi hayal eden insanlar arasında kesinleşmiş bir ilişki veya ortak bir özellik yok. Dahası, bu adamı rüyalarında gören insanlar, hiçbir canlı insanın portre adamına benzediğini görmemiştir.
Bu web sitesinin amacı:
- bu adamı rüyalarında görmüş olanlara yardım etmek ve aralarındaki iletişimi güçlendirmek;
- bu adamın kim olduğunu ve neden bu kadar çeşitli insan deneklerin rüyalarında kalıtsız bir dizi durumda göründüğünü anlamak.
Hikaye buymuş
evde tekim korkmaya başladım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikaye buymuş
Bu web sitesinin amacı:
Hikaye buymuş
bence o adam allahın gönderdiği bir melek pskolojik sorunu olanlara ne yapacağını anlatıyor tavsiyeler veriyor

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Hiç rüyama böyle biri girmedi ama konu baaaya ilgimi çekti desem .d

evde tekim korkmaya başladım :(

bence o adam allahın gönderdiği bir melek pskolojik sorunu olanlara ne yapacağını anlatıyor tavsiyeler veriyor
Hocam bence korkulcak bişey yok, yani korksak ne değişecek :D
Sakın olmakta fayda var

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
o zaman niye pskolojik sorunu olan insanlarla konuşuyor ve onlara sadece ne yapacağını anlatıyor
Belki onlar doğruyu görüyordur biz yanlış görüyoruzdur.Belki onlar seçilmiş kişilerdir

Ya psikolojik sorunları yoksa bizim psikolajik sorunlarmız varsa

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Rüyamda görmedim ama sima tanıdık geliyor. Belki de birine benzetmişimdir [emoji848]
Aynı şeyi bende yaşadım desem :D surat aşırı yabancı değil ama gördüğümü de sanmıyorum hani ne bilm böyle tesadüfen bikaç saniye gördüğüm biriymiş gibi, aman neyse fazla endişeye gerek yok ?

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
Bence gelecekten geliyor.Geliorsa iyi haber 2020 yi atlatmışız
Hiç rüyama böyle biri girmedi ama konu baaaya ilgimi çekti desem .d

Hocam bence korkulcak bişey yok, yani korksak ne değişecek :D
Sakın olmakta fayda var
şaka yaptım canım ne korkması :D

Belki onlar doğruyu görüyordur biz yanlış görüyoruzdur.Belki onlar seçilmiş kişilerdir

Ya psikolojik sorunları yoksa bizim psikolajik sorunlarmız varsa
hocam sizde iyice saçmaladınız onlar değişik hareketler yapıyorlar iyi değiller hep korku hissediyorlar onlarda bizim gibi normal olmak istiyor benim diğer bir teorim bu adamı bizde görüyoruz ama pskolojik hasta olanlar bir nedenden dolayı bu adamı gördüklerini hatırlıyolar hem ben sanki bu adamı bir yerden görmüş gibi hatırlıyorum ama rüyada değil bu hayatada değil
önceki bir hayatımda olabilir

Reaksiyon puanı
6,371
Berkin Elvan değil mi bu?
Hiç benzemiyor.
mIodzwZv_400x400.jpg

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Arkadaşım Hoşgeldin deki Sarp'a benziyor...