Bu adam LG G2'de nasıl bir tema kullanıyor veya launcher biri açıklayabilirmi ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://www.youtube.com/watch?v=yWEspW14aac

Arkadaşlar sanal tuş gizlemekle uğraşırken bu videoya rastladım. Sanal tuş gizlemeyi anlatmasından cok ana ekrana takıldım. Çok hoşuma gitti nasıl böyle yapmış olabilir ? Sanirim CM romu kullanıyor? bende CM kullanıyorum nasıl yapabilirim böyle?
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] Ali abi bir bilgin varmıdır?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Aynen Nexus bu :) Bu arada GMD 4.4'te sorunlu çalışıyor.

Known issues:
- On Android 4.4 (KitKat) Hiding/showing stock navigation bar will trigger lock screen.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
aaaaa :) şimdi fark ettim :D o kadar dalmışımki kos koca lg logosunu görmemişim benim hatam kusura bakmayın :D
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] hocam bişi sorucam. Xposed indirip Immerse Me modülünü kurmuştum ama şöyle bir sıkıntım vardıkı ana ekranda tuşlar gittiği zaman aşağıda boşluk kalıyordu. Ben ekranı tam ekran istiyorum tuşlar üstüne cıksada olur böyle yapmak için ne yapmam lazım ?
http://www.youtube.com/watch?v=_aOCVMm4ATs

şu adamn kullandığını yapmak istiyorum ama saatlerce aradım aradım bulamadım kafayı yedim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

google çubuğu en tepeye çıkmış aşağıdaki telefon mesaj kamera vs olduğu kısım en aşağıya inmiş çok hoş gözüküyor. İlk başta G Flex sanmıştım videoyu açınca anladım :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
aaaaa :) şimdi fark ettim :D o kadar dalmışımki kos koca lg logosunu görmemişim benim hatam kusura bakmayın :D
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] hocam bişi sorucam. Xposed indirip Immerse Me modülünü kurmuştum ama şöyle bir sıkıntım vardıkı ana ekranda tuşlar gittiği zaman aşağıda boşluk kalıyordu. Ben ekranı tam ekran istiyorum tuşlar üstüne cıksada olur böyle yapmak için ne yapmam lazım ?
http://www.youtube.com/watch?v=_aOCVMm4ATs

şu adamn kullandığını yapmak istiyorum ama saatlerce aradım aradım bulamadım kafayı yedim?

google çubuğu en tepeye çıkmış aşağıdaki telefon mesaj kamera vs olduğu kısım en aşağıya inmiş çok hoş gözüküyor. İlk başta G Flex sanmıştım videoyu açınca anladım :D

Ben yapmıştım sorunsuz tam ekran,tam hatırlamıyorum ama xposed installerdan kitkat icin ozel bir modul kurunca oluyodu yoksa senin dediğin gibi oluyodu.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bu konuda bilgili değilim. Belki bir başka arkadaş yardımcı olabilir.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.youtube.com/watch?v=eMaOILE3dZ4

Burada launcher'i nasıl yaptığını anlatmış , googleplay linklerini vermiş.

Sanal tuşları gizlemek için Xposed Modülleri'den ''LG Pie Support'' İndirip aktif ederseniz sanal tuşlar gizlenir. Alternatif sanal tuş için ise , Googleplay'den bulabileceğiniz ''Simple Control'' u Öneririm.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://www.youtube.com/watch?v=eMaOILE3dZ4

Burada launcher'i nasıl yaptığını anlatmış , googleplay linklerini vermiş.

Sanal tuşları gizlemek için Xposed Modülleri'den ''LG Pie Support'' İndirip aktif ederseniz sanal tuşlar gizlenir. Alternatif sanal tuş için ise , Googleplay'den bulabileceğiniz ''Simple Control'' u Öneririm.

Ben Xposed installer'den app settings modülünü indirdim telefondaki kullandığım tüm uygulamalara Immersive yaptım. Ana ekranım hariç nerdeyse tüm uygulamalar ayarlar müzik vs tuşlar ve durum çubuğu gizleniyor :) Ana ekran içinde aynısını yaptım fakat bu sefer tuşlar gitti aşağısı bom boş kaldı. Ekran sığsa tamamlansa yani tuşlar üzerine çıksada olur :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sanal tuşları gizlemek için ''LG Pie Support'u kullandım. Şuan sanal tuş için '' Simple Control''u kullanıyorum. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi; ( Parmağı aşağıdan yukarıya kaydırdıgınız zaman sanal tuşlar açılıyor , tuşları aşağıya doğru attığınız zaman sanal tuşlar kapanıyor. Sanal tuşların rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

nPQE70.png

vz6ZEv.png

Biraz zahmetli fakat, kolay kullanım sağlıyor.

Reaksiyon puanı
16,128
şu videoları gömün mesaja kodu basit [video ] video url yada bağlantı adresi) [/video] kim tıklar linki?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben sanal tuşları gizlemek için ''LG Pie Support'u kullandım. Şuan sanal tuş için '' Simple Control''u kullanıyorum. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi; ( Parmağı aşağıdan yukarıya kaydırdıgınız zaman sanal tuşlar açılıyor , tuşları aşağıya doğru attığınız zaman sanal tuşlar kapanıyor. Sanal tuşların rengini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

nPQE70.png

vz6ZEv.png

Biraz zahmetli fakat, kolay kullanım sağlıyor.

http://forum.shiftdelete.net/xposed...anal-tus-gizleme-pie-control.html#post3340699

Kendim biraz araştırıp kendi kendime çözdüm hemende anlatımını yapmalıyım dedim :) bu arada mesajın için teşekkürler :D Benim pie tuşlar daha şekil :)

şu videoları gömün mesaja kodu basit [video ] video url yada bağlantı adresi) [/video] kim tıklar linki?

Hocam bi zahmette tıklayın yani :) ha burdan ha youtubeden değişen bişi yok :)

Reaksiyon puanı
16,128
sadece chromium açık değil chrome,firefox ve opera açık chromium aynı anda 4 gmail hesabi açsa bunları karıştırmasa süper olurdu o zaman tıklardım şuanki hali ile pc can çekişiyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar herkese iyi akşamlar,lg g2 kullanıcısıyım,google playden g3 launcher indirdim ancak kurmayı beceremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar herkese iyi akşamlar,lg g2 kullanıcısıyım,google playden g3 launcher indirdim ancak kurmayı beceremedim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

G3 temasını inip yüklendikten sonra home tuşuna basıyorsunuz ana ekrana giderken hangi temayı seçmek istersiniz diye soruyor ordan G3'ü seçerseniz g3 temanız aktif olur.