BTK Saolsun

Forward

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BTK'ya yaptığım şikayet sonucunda internetimde yaşadığım sorunlar (kopma ve hız sorunları ) son buldu.Şikayet neticesinde hemen geri dönen TTNET ve telekom ekipleri hattın yolunu değiştirerek ve hattın değerlerini düzelterek sorunu gidermişlerdir.
Teşekkürler BTK

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
TTNET ve bi şikayetle hattın yolunu ve değerlerini değiştirmek.. .İlginç (:

Forward

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNET ve bi şikayetle hattın yolunu ve değerlerini değiştirmek.. .İlginç (:
Ne TTNET ne turktelekom işlem yaptı ama btkya vermiş olduğum şikayet ardından 5 aydır yaşadığım sorunu tam 6 günde çözdüler darısı sorunu devam edenlerin başına.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BTK'ya yaptığım şikayet sonucunda internetimde yaşadığım sorunlar (kopma ve hız sorunları ) son buldu.Şikayet neticesinde hemen geri dönen TTNET ve telekom ekipleri hattın yolunu değiştirerek ve hattın değerlerini düzelterek sorunu gidermişlerdir.
Teşekkürler BTK

aynısı benimde başıma geldi 8 mbs yalın net abonesiyim sözde o zamanlar dowload hızım 120 kb 160 kbyi geçmiyordu ttneti defalarca aramama rağmen sonuç alamadım ve btkya şikayet maili yazdım 10 gün içinde bütün sorunlarıma cevap bulundu hala şunuda anlamadım bulunduğum bölge makisimum 5 mbs neti kaldırıken ben bazen 9mbs bazen 11 mbs görüyorum bu nasıl oluyor onuda anlamadım teşekkürler btk

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ayda yılda bizi düşünmüş Allah razı olsun