Ozgurky
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 14
Anladığım kadarıyla 8 mbit'e kadar limitsiz kullanan, yani 59 TL ödeyenler KDV ve ÖİV dahil 42 TL ödeyecek. Ama buna başka vergiler de eklenecektir muhtemelen.
yaptıkları 4 tl lık zammı gerı cekmısler anlasılan yıne aynı tas aynı hamam...özelleşmesi iyi olmadı....
benim kıbrısta bir çok arkadaşım var, hatta kardeşim de orada okuyor. adamların msn den yazdıkları yazı bile geç geliyor. internet kafeler bile max. 1 mb miş
Biraz daha geniş bilgi verebilir misin ? Hangi ISP ? adsl mi ? wireless mi ?torrent ile 1mb/sn hızla indirdiğim zamanlar oluyor.Hız gayet iyi
1mbite 4 mbite dalga diyoruz 512 kbit var hocam o listede Benim dikkatimi o çekti1 mbit,4 mbit internet satıyorlar bu zamnda şaka gibi,dalga geçer gibi...Kanunla bunun alt sınırını yükseltmeliler bence...
1mbite 4 mbite dalga diyoruz 512 kbit var hocam o listede Benim dikkatimi o çekti
Çevirmeli 56 k dan sonra 516 çok ideal bence Az bile bu millete. Helal olsun sömür tt sömür. 512 akksizmiş geçsekmi acaba ?512 olan tarifeye yeni kullanıcı almıyorlar ama 512 kullanıpta rahat olan varsa helal olsun
TTNET zaten özel şirket
TTNET mi özel şirket
Hahaha güldürme beni...
Moderatörüm siz hesabınızda TTNet'in kâr ücretini da indirime katmışsınız. TTNet kâr ücretini düşürür mü hiç ? Allah aşkına biraz gerçekçi olalım%13 indirim yapıldı ise 59 tl olan faturada 7,67 indirime denk gelir. Yani 59-7,67=51,33 eder.
Bu fiyatlar ADSL değil. DSL fiyatları
Gülmene gerek yok zaten,
TTNET Anonim Şirketi, Türk Telekom iştiraki olarak 26 Nisan 2006 tarihinde kurulmuş ve 14 Mayıs 2006 tarihinde İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı alarak hizmetlerine başlamıştır. Firmanın yönetim kurulu başkanı Dr. Paul Doany'dir. ADSL, VDSL2, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM, Frame Relay gibi internet hizmetleri vermektedir.
Özelliştermeler kapsamında Türktelekom'dan ayrıldı , çok uluslu bir grup şirketi . Avea ve İşbankası da iştirakçisi , yanlış hatırlamıyorsam Öger grubuydu. Ve hiçbir Türktelekom personeli veya yöneticisi devlet memuru statüsünde değildir.
Gülmene gerek yok zaten,
TTNET Anonim Şirketi, Türk Telekom iştiraki olarak 26 Nisan 2006 tarihinde kurulmuş ve 14 Mayıs 2006 tarihinde İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı alarak hizmetlerine başlamıştır. Firmanın yönetim kurulu başkanı Dr. Paul Doany'dir. ADSL, VDSL2, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM, Frame Relay gibi internet hizmetleri vermektedir.
Özelliştermeler kapsamında Türktelekom'dan ayrıldı , çok uluslu bir grup şirketi . Avea ve İşbankası da iştirakçisi , yanlış hatırlamıyorsam Öger grubuydu. Ve hiçbir Türktelekom personeli veya yöneticisi devlet memuru statüsünde değildir.
Çünkü TT aynı zamanda devletin şirketi. Sabit ücret alınmasını da devlet istiyor. Kısaca maliye
Ben çok indirim görmüyorum... Yazık diyorum sadece...
TTNET kapatılmalı kesinlikle!!!
Yerine özel şirketler gelmeli...
Devlet en buyuk tekel olan kurumu gene tek kişiye HİBE etti, PTT kesinlikle özelleşmemeliydi.( HİBE Edilmemeliydi), Yoksa Türk halkını böyle KAZ gibi yolar eloğlu.