Btk onaylı yeni adsl fiyatları

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Anladığım kadarıyla 8 mbit'e kadar limitsiz kullanan, yani 59 TL ödeyenler KDV ve ÖİV dahil 42 TL ödeyecek. Ama buna başka vergiler de eklenecektir muhtemelen.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
yaptıkları 4 tl lık zammı gerı cekmısler anlasılan yıne aynı tas aynı hamam...özelleşmesi iyi olmadı....

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
8Mbit diyor ama 1Mbitlerden veriyorlar hizmeti. 5 lira indirim olsa nolur olmasa nolur.

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yaptıkları 4 tl lık zammı gerı cekmısler anlasılan yıne aynı tas aynı hamam...özelleşmesi iyi olmadı....

++++++++++++++++++++

mTamamı büyük veya kalın olomasın diye yazıyorum bu yazıyı sayın yönetim!!

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
BTK gibi adi pislik bir kuruldan ne bekliyordunuz ki :hammer:

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar bu fiyatlara hiç boşuna sevinmeyin resmen dalga geçmişler türk telekom da calışan bir mühendis arkadaşım gecen bana dediki fiyatlar 4-5 tl aşağıya cekecekler ama gelen fatura eski fatura olcak cünkü şimdi türk telekom hat bakım bedeli gibi birşey koyacak yani örnek verim şimdi biri 8 mb kadar 59 tl ödüyordu indirim geldi 53 tl oldu siz buna sevineceksiniz ama 2 aysonra senin faturan 61 tl gelir yani eskisi olan 59 tl den 2 tl yukarı burası türkiye burda aç kurtlar var hiç sana bana bedava verirlermi dediğim gibi yani mali bakanımız o bakım vergisini koyacaktı doğal olarak bu da faturaya yüksek yansıyacaktı tepki gelirdiye önce bir göz boyama hesap uzamanları bir calışma yaptı bunu vatandaşı incitmeden nasıl yaparız tamam %15 indirim yaparız fiyatları ondansonra cıkarız bir yeni tarife hat bakım bedeli altında rakamlar yukarı gelir sadece bu bir oyun aynı benzine yaptıkları gibi enerji bakını acıklama yapar derki benzine indirim gelcek bakarsın tık hemen 3 kuruş indirim geldi 2 hafta sonra bak benzine 8 kuruş zam geldi cünkü şöyle hesaplıyorlar direk 5 kuruş zam yapsak tepki olur 3 kuruş indir 2 hafta sonra o 3 kuruş indirimle 5 kuruş üzerine koy 8 kuruş zam yap hiç bir kaybın olmaz nasıl olsa benim vatandaşım eğitimi kıt matematiği yok hesaplayamazlar onlar böyle görüyor

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
paşa paşa bir sonraki faturayı bekleyecez yada ttnetin sitesinden yeni tarife ücretlerini yayınlamalarını bekliycez

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bize yansıyacak inidirim 5 Tl yi bile bulmaz

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1 mbit,4 mbit internet satıyorlar bu zamnda şaka gibi,dalga geçer gibi...Kanunla bunun alt sınırını yükseltmeliler bence...
1mbite 4 mbite dalga diyoruz 512 kbit var hocam o listede :D Benim dikkatimi o çekti :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bir site editörü bu konuda yazı hazırlasa keşke. öğrensek ne olduğunu? :)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
512 olan tarifeye yeni kullanıcı almıyorlar ama 512 kullanıpta rahat olan varsa helal olsun :D
Çevirmeli 56 k dan sonra 516 çok ideal bence :D Az bile bu millete. Helal olsun sömür tt sömür. 512 akksizmiş geçsekmi acaba ?

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz bunu kaçırdınız galiba Fiyatlara %18 KDV, % 5 ÖİV dahil değildir.

:((

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AÇIKLAMALAR
- Adil kullanım noktası (AKN) olan paketlerde kullanıcıların hızları AKN noktasına geldiğinde 1 Mbps'e indirilecektir.
- Tüm modellerde her hız için bağlantı ücreti 21,80 TL 'dir.
- Tüm modellerde her hız için nakil ücreti 21,80 TL 'dir.
- İsteğe bağlı olarak bağlantı ücretine taksitli uygulama yapılacaktır. Taksitler 12 ay X 2,2556 = 27,07 TL olacak şekilde alınacaktır.
- Fiyatlara %18 KDV, % 5 ÖİV dahil değildir.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Linki açıp hiç bakmayayımda sinirlerim bozulmasın barii...

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İnşallah Avrupa standartlarına (internetteki) bizim ülkede uyar diyicem ama bu yazdığıma kendim bile inanasım gelmiyo oda ayrı konu...

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
%13 indirim yapıldı ise 59 tl olan faturada 7,67 indirime denk gelir. Yani 59-7,67=51,33 eder.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TTNET mi özel şirket :)

Hahaha güldürme beni...

Gülmene gerek yok zaten,

TTNET Anonim Şirketi, Türk Telekom iştiraki olarak 26 Nisan 2006 tarihinde kurulmuş ve 14 Mayıs 2006 tarihinde İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı alarak hizmetlerine başlamıştır. Firmanın yönetim kurulu başkanı Dr. Paul Doany'dir. ADSL, VDSL2, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM, Frame Relay gibi internet hizmetleri vermektedir.

Özelliştermeler kapsamında Türktelekom'dan ayrıldı , çok uluslu bir grup şirketi . Avea ve İşbankası da iştirakçisi , yanlış hatırlamıyorsam Öger grubuydu. Ve hiçbir Türktelekom personeli veya yöneticisi devlet memuru statüsünde değildir.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullandığımız 8 Mbps için 33,36 + 7 TL (KDV) + 2 TL (ÖİV) = 42 TL + TTNET Kârı = Ortalama 54 TL olacak :D

Hee bide unutmayalım + TTNET KAZIĞI

%13 indirim yapıldı ise 59 tl olan faturada 7,67 indirime denk gelir. Yani 59-7,67=51,33 eder.
Moderatörüm siz hesabınızda TTNet'in kâr ücretini da indirime katmışsınız. TTNet kâr ücretini düşürür mü hiç ? Allah aşkına biraz gerçekçi olalım :D

Bu fiyatlar ADSL değil. DSL fiyatları :)

Oha diyorum sana DSL ile ADSL aynı şey :D

[TABLE="width: 281"]
[TR]
[TD="width: 85"]Sayısal Abone
Hat Türü
[/TD]
[TD="colspan: 2"]Maksimum Hız[/TD]
[TD="width: 53"]Azami
Mesafe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 67"]Download[/TD]
[TD="width: 50"]Upload[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ADSL[/TD]
[TD="class: style1"]
8 Mbps​
[/TD]
1 Mbps​
[/TD]
5 km​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SHDSL[/TD]
2,3 Mbps​
[/TD]
2,3 Mbps​
[/TD]
8 km​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VDSL[/TD]
16 Mbps​
[/TD]
16 Mbps​
[/TD]
1,2 km​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alın bakın :

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Sayısal Abone
Hat türü[/TD]
[TD]Maksimum Hız[/TD]
[TD]Azami Mesafe[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Download[/TD]
[TD]Upload[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ADSL[/TD]
[TD]8 Mbps[/TD]
[TD]1 Mbps[/TD]
[TD]5 km[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SHDSL[/TD]
[TD]2,3 Mbps[/TD]
[TD]2,3 Mbps[/TD]
[TD]8 km[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VDSL[/TD]
[TD]32 Mbps[/TD]
[TD]16 Mbps[/TD]
[TD]1,5 km[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Gülmene gerek yok zaten,

TTNET Anonim Şirketi, Türk Telekom iştiraki olarak 26 Nisan 2006 tarihinde kurulmuş ve 14 Mayıs 2006 tarihinde İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı alarak hizmetlerine başlamıştır. Firmanın yönetim kurulu başkanı Dr. Paul Doany'dir. ADSL, VDSL2, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM, Frame Relay gibi internet hizmetleri vermektedir.

Özelliştermeler kapsamında Türktelekom'dan ayrıldı , çok uluslu bir grup şirketi . Avea ve İşbankası da iştirakçisi , yanlış hatırlamıyorsam Öger grubuydu. Ve hiçbir Türktelekom personeli veya yöneticisi devlet memuru statüsünde değildir.

Vallahi güldürdün beni. Biraz daha araştırırsan TTNET'in iştiraklerinin kim olduğunu görürsün. Evet devlet memuru değil ama devletin HALA payı var TT grubunda. TTNET özel gibi gösterilmiş bir şirkettir. Kağıt üzerinde KISMEN özeldir.

Ayrıca bu tür hizmetleir TOPTAN Telekom'dan alır ve satar. Rekabet Kurumu'da buna laf etmez. Skandal bir durumdur ve rekabete aykırılık vardır. Fakat devlet alınan paraya baktığından dolayı ses çıkarmamaktadır.

Gülmene gerek yok zaten,

Vallahi güldürdün beni. Biraz daha araştırırsan TTNET'in iştiraklerinin kim olduğunu görürsün. Evet devlet memuru değil ama devletin HALA payı var TT grubunda. TTNET özel gibi gösterilmiş bir şirkettir. Kağıt üzerinde KISMEN özeldir.

Ayrıca bu tür hizmetleir TOPTAN Telekom'dan alır ve satar. Rekabet Kurumu'da buna laf etmez. Skandal bir durumdur ve rekabete aykırılık vardır. Fakat devlet alınan paraya baktığından dolayı ses çıkarmamaktadır.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Çünkü TT aynı zamanda devletin şirketi. Sabit ücret alınmasını da devlet istiyor. Kısaca maliye :)

Ben çok indirim görmüyorum... Yazık diyorum sadece...

TTNET kapatılmalı kesinlikle!!!

Yerine özel şirketler gelmeli...

Devlet en buyuk tekel olan kurumu gene tek kişiye HİBE etti, PTT kesinlikle özelleşmemeliydi.( HİBE Edilmemeliydi), Yoksa Türk halkını böyle KAZ gibi yolar eloğlu.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Devlet en buyuk tekel olan kurumu gene tek kişiye HİBE etti, PTT kesinlikle özelleşmemeliydi.( HİBE Edilmemeliydi), Yoksa Türk halkını böyle KAZ gibi yolar eloğlu.

Bence özelleşmeliydi. Aslında doğru dürüst bölünme yapılarak PTT'nin T'si olan Telekom güzelce ayrıldı. Tekel olduğundan dolayı altyapı, LİSANS TİPİ ile tüm yatırımcılara açılmalıydı. Tüm operatörler mevcut altyapı üzerinden hizmet bedeli ödeyerek son kullanıcıya satış yapmalıydı.

Ama olmadı olamadı. %55 blok satıldı.

Satılınca TT RK'ya sordu "Ben de son kullanıcıya satış yapabilir miyim?" diye. RK'da "Tabi" dedi. TTNET kuruldu. Ne Smile kaldı ne ötekiler.

Superonline Telcom ile birleşti. TCELL ara bağlantı ücretini çok ödediğinden ilk amacı baz istasyonları arası F/O çekmek oldu. Çekerken de son kullanıcı ve kurumsal yerlere internet hizmeti satmak istedi. BTK OK dedi.

Koca bir tekeli kırma 5-10 yılda olacak şey değil. PTT'den Türk Telekom'a gelene kadar onlarca yıl geçti. SOL hemen bu tekeli kıramaz. Şu elektrik özelleştirmeleri ADAM GİBİ olsaydı bir çok firma elektrik hatlarından telefon, internet gibi hizmetler verecekti. Ona da TT karşı çıktı.

Sonuç; TT tekeli HALA devam ediyor. TTNET hala son kullanıcıya satış yapıyor. Ama TT Grubu devletin de payı olan bir grup. Tam biz özel şirket diyemezsiniz. 14 sene sonra yeniden devlete gelecek tüm yatırım, taşınır ve taşınmazlarıyla...