BT 5.0 kulaklık, BT 4.2 telefonda dizi izlerken fark edilebilir gecikme yapar mı?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bütçem max 200TL kulaklık alacağım fakat, Xiaomi gitmiş Redmi Note 7'ye BT 5.0 koyarken Redmi Note 8'e BT 4.2 koymuş ben daha çok; Youtube, dizi-film, müzik ve Canlı Derslerde kullanacağım ağız kayması olması benim canımı çok sıkar fakat çok belli olmazsa sıkıntı olmaz arasında kaldığım bir kaç kulaklık modeli var kullanan varsa lütfen tavsiye versin giriş Type-C olursa mükemmel olur ama olmazsa Micro USB kabul ederim gecikme olmaması çok önemli benim için bu yüzden böyle bir konu açtım. Teşekkürler.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Bütçem max 200TL kulaklık alacağım fakat, Xiaomi gitmiş Redmi Note 7'ye BT 5.0 koyarken Redmi Note 8'e BT 4.2 koymuş ben daha çok; Youtube, dizi-film, müzik ve Canlı Derslerde kullanacağım ağız kayması olması benim canımı çok sıkar fakat çok belli olmazsa sıkıntı olmaz arasında kaldığım bir kaç kulaklık modeli var kullanan varsa lütfen tavsiye versin giriş Type-C olursa mükemmel olur ama olmazsa Micro USB kabul ederim gecikme olmaması çok önemli benim için bu yüzden böyle bir konu açtım. Teşekkürler.
Anlamadım BT mi kablolu mu alacaksın kulaklığı?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Yapmaz.

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Sınırlayıcı durum senin telefonunla alaklı, o yüzden kulaklık ile alakalı bir durum oluşmaz. 4.2 de oyun dışı geçikmeler 5 m ve ilerisinde oluyor genelde, o yüzden çok sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum, ancak sen gene de kablolu bağlantısı da olan bir kulaklık tercih edersen senin için daha faydalı olur. bazı kablosuzlar ayrıca kablolu çalışırken pil gerektirmiyor, yani şarjı bitik durumda iken bile dinleyebiliyorsun, bende bu özellikli baseus bi kulaklık var, ses kalitesi orta ergonomi iyi şarj çok iyi sağlamlık orta.

baseus d07