Bruma RB Leipzig'de

Reaksiyon puanı
626
Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçen Bruma'nın transferi tamamlandı. RB Leipzig, Portekizli futbolcu için Galatasaray'a 12.5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek.

bruma-1.jpg

Galatasaray’ın 2013 yılına Sporting’den 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Bruma, 12.5 milyon Euro bedelle Almanya Bundesliga’yı 2. sırada tamamlayan RB Leipzig’e transfer oldu.

Sarı-kırmızılılar, Portekizli kulübüyle yaptığı anlaşmaya gereği bu transferden gelecek paranın %25’ni (3.1 milyon Euro) Sporting’e verecek.

Leipzig, Bundesliga’ya çıktıkları ilk sezonda büyük bir başarı göstererek sezonu 2. sıra tamamlamayı başarmış ve Şampiyonlar Ligi grup biletini kapmıştı.

Red Bull Leipzig Sportif Direktörü Ralf Rangnick, Bruma'nın transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Almanya, “Dün İstanbul'daydım. Bruma'nın takımı ve kendisiyle çok güzel geçen görüşmeler gerçekleştirdik. Bruma, ortalamanın çok üstünde bir hıza sahip. Özellikle de geçiş oyunlarında… Bu yüzden dikkatimizi çekti” dedi.

Son dakika Bruma 12.5 milyon Euro’ya RB Leipzig’de!

Son düzenleyen moderatör:

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
İyi oyuncuydu fakat Galatasaray'ımız Bruma'nın değerini bilemedi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aptal bu yönetim aptal . Allah topunun belasını versin.

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Galatasaray taraftarı değilim , ama hata nasıl yapılır sorusuna cevap verdiniz. En azından 2 yıl daha kalıp daha yüksek bir bedele satılabilirdi.

Aptal bu yönetim aptal . Allah topunun belasını versin.

Yönetime diyecek bir şey bulamaıyorum, ne desem boş. Böyle güzel oyuncuların değerini bilmeyip bedavaya veriyorlar. Yönetim'in bu bencilce hareketleri devam ettiği sürece Galatasaray'ımızın durumu iç açıcı olmayacaktır.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hayırlı olsun Brumaya. Adam iyi oyuncu gs nin potansiyelinin üstünde biri olmakla birlikte oyunu ve performansına bakarak ispanya ve ingilterenin zirve takımlarında oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Gitmesi iyi oldu yoksa harcanırdı bizim ligde.

Gs artık paraları yine çar çur mu eder napar onlara kalmış birşey.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hayırlı olsun Brumaya. Adam iyi oyuncu gs nin potansiyelinin üstünde biri olmakla birlikte oyunu ve performansına bakarak ispanya ve ingilterenin zirve takımlarında oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Gitmesi iyi oldu yoksa harcanırdı bizim ligde.

Gs artık paraları yine çar çur mu eder napar onlara kalmış birşey.

Ortada kâr yok ki, zarar var.

Zaten 10 milyona aldık, 13'e sattık deniyor, 3 milyon Sporting'e vereceğiz.

Ünal Aysal'ın en büyük kıyağını da yediler. Seni özleyeceğiz kara oğlan!

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Ortada kâr yok ki, zarar var.

Zaten 10 milyona aldık, 13'e sattık deniyor, 3 milyon Sporting'e vereceğiz.

Ünal Aysal'ın en büyük kıyağını da yediler. Seni özleyeceğiz kara oğlan!

Durum buyda gs nin ekonomisi içler acısı.
Bu kafayla bi baltaya sap olamaz seneye.