Broadcom VideoCore IV

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Broadcom VideoCore-IV - NotebookCheck.net Tech

Biraz baktımda, pek anlamadım.Raspberry Pi 2 alacağım ( tabi ki günlük kullanım için geliştirme için ) .Emülatör aracalığı ile eski oyunları oynayacağım. ( North&South, Age of Empires 1 gibi. ) Ancak , en kötü hangi oyunları kaldırır merak ediyorum , ne mesela ?

Lütfen gelipte Battlefield 3 gibi oyunları sıralamayın.En kötü GTA III Bekliyorum.Mesela.

NOT : Soğutucu kullanacağım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=425956]Mustafa.Demiral[/MENTION] seni tanıyorum en iyi anlayacak kişi olarak hocam.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Raspberry Pi'yi oyun için değilde geliştirme amaçlı kullansan çok güzel olur. Genel olarak Linux tabanlı sistemler kuruluyor zaten içine. 32 veya 64GB bir sd kart'a XP kurup Gta 3 ve benzeri oyunları denemek gerek. Windows ile ne kadar iyi çalışır bilemem. Basit 3d oyunları rahat oynatır gibi. 1080p görüntü çıkışı sağlayabiliyor. Micrososftta özel bir windows 10 geliştiriyormuş bunun için. :) Biraz araştırdım, Radyo istasyonu gibi kullananlar varmış. Kurcalayıp programlama yapmak çok daha eğlenceli olur. Güzel birşey bende alabilirim belki. İmkan olsa bundan telefon bile üretilir zaten Androidde yükleyebiliyouz. Android üzerinden de GTA 3 gibi oyunlar oynanabilir.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Evet , bunda Retro Pie kullanmayı düşünüyorum hatta.Amacım aslında basit bir konsol geliştirmek.Böyle soğutucusunuda buldum.RAM 1 GB zaten Hızı da 900 onunda yeteceğini düşünüyorum.Overclock olur belki.Amaç oyun değil tabikide , geliştirmek.Ama oyun üzerine biraz da.

Evde elektronik malzemesi bol , babadan kalanlar... Onlarda işe yarayacaktır.