Britney Spears - Hold It Against Me

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hatun resmen dağılmış :D klip bana amatörce geldi kısıtlı mekan konu yok görsellik yok şarkı 10 üzerinden 4 alır :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Evet freewill bir animeci olarak anime konularını görmezden gelip lady gaganın poposuna ve her türlü magazin konusuna canla başla yorum yapmaya "vakit" bulduğu için animecilik ve anime lisansı elinden alınıp notu 10 üzerinden 3 ten 10 üzerinden -13 e düşürülmüştür... :P Klibe gelince süper olmuş britney bu sene kesin kral tv müzik ödüllerinden bi ödül kaparsın hadi yine iyisin :P

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim beklediğimden kötü bir klip olmuş açıkcası Brit'in bu kadar düşüceğini tahmin etmemiştim ya :/..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Evet freewill bir animeci olarak anime konularını görmezden gelip lady gaganın poposuna ve her türlü magazin konusuna canla başla yorum yapmaya "vakit" bulduğu için animecilik ve anime lisansı elinden alınıp notu 10 üzerinden 3 ten 10 üzerinden -13 e düşürülmüştür... :P Klibe gelince süper olmuş britney bu sene kesin kral tv müzik ödüllerinden bi ödül kaparsın hadi yine iyisin :P

ya bu ara çok yoğunum dükkanda tadilat yapılacak onun planlarıyla uğraşıyorum :) bakıyorum son hangi konular var ona cevap yazıyorum sende :) İnan 3 haftadır tv bile izleyemiyorum :D bleach bile bakamadım okadar :D