British Shorthair tüy dökme problemi

Bu konuyu okuyanlar

High Noon

Asistan
Katılım
12 Haziran 2017
Mesajlar
353
Reaksiyon puanı
80
Puanları
28
Yaş
37
Arkadaşlar 9 aydır bağlandığım kediyi satmak mecburiyetindeyim :( Lanet olsun, şuan hayatımın en mutsuz günlerinden bir tanesini yaşıyorum. Kedim aşırı tüy dökmeye başladı, altını çizmek istiyorum daha yeni başladı, birdenbire. Yapacak hiçbir şeyim yok lütfen yardımcı olur musunuz 5 defa taradım temizledim yine kar etmedi ne yapabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Onu çok seviyorum, belki ileride bu konuyu görürüm de yine aklıma gelir...
 
Son düzenleme:

Livia sas Junius

Zuckerschnute
Katılım
24 Ocak 2020
Mesajlar
1,547
Reaksiyon puanı
1,557
Puanları
113
Yaş
37
benim de britişim var. tüy dökmüyor diye insanları gaza getiriyorlar ama rahatsız edecek kadar olmasa da döküyor. aşıları düzenli olduğu sürece sıkıntısı yok. ama hayvanlar porselen bebek değil maalesef. tüyü de dökülür yeri gelir bi yere de işer. hele kızgınlık döneminde püskürtme ile beni bile işaretliyor pislik.

çok iyi bilip tanıdığınız birine verin illa verilecekse. ben iki kedimden birini vermek zorunda kaldım. içinizin rahat olması önemli kaç para ettiği değil. hala özlem duyduğumda gidip görebiliyorum. gerçekten seven ve ilgilenen birinin yanında kendisi şu an.
 

High Noon

Asistan
Katılım
12 Haziran 2017
Mesajlar
353
Reaksiyon puanı
80
Puanları
28
Yaş
37
Söz konusu hayvanları lütfen satılık olarak görmeyelim. Sahiplendirmek daha mantıklı olacaktır.
satın olarak aldım ve satmak zorundayım, sahiplenecek tanıdığım yok ve dışarıdaki insanlara güvenmek de o kadar ayrı bir problem maalesef. Biraz hallettim gibi problemi büyük ihtimalle satmayacağım teşekkürler...
 
Üst