Breaking Bad ve Fringe Tarzı Dizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tatar59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar daha önce breaking bad ve fringe dizilerini bitirdim ve acayip bir boşluğa düştüm :D Fringe gibi bilimkurgu ama sıcak sürükleyici :) breaking bag tarzı flim arıyorum yine fringe yakın olursa sevinirim bana önerebilceğiniz dizileri yazarmısınız. Eski zamanda geçen dizileri sevmiyorum game of söylemişti arkadaş mutlaka izle diye 2 bölüm izledim ve sıkıldım nedeni eski zamanda geçmesi. Günümüzü veya geleceği anlatmalı. Dexter veya OZ nasıl diziler bana birkaç tane önerirmisiniz.

asdeburn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Grimm (2012), Marvels Agents of S.H.I.E.L.D (2013), Person of Interest (2011), Revolution (2012), The Walking Dead (2011), The Following (2013), Under the Dome (2013) aklıma ilk gelenler :))

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Akşama inceliycem dediklerini teşekkürler :)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Breaking Bad 'ı izlemedim ama fringe çok güzel diziydi

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Person of interest önerebilirim. İlk başlarda biraz sıkılabilirsin ama sezon yarısından sonra kendini alıp götürüyor 2. sezon zaten harikaydı. The Walking Dead'i de öneririm gerilimden hoşlanıyorsan ama 2. sezon biraz fazlaca sabır göstermen lazım:))))

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kesinlikle the following i izle insan sinirlerine hakim olamıyor izledikçe ayrıca arrow da güzel under the dome tavsiyemdir ha bide dün continuuma başladım 2 3 bölüm izlemek lazım sararsa devam ederiz

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tam bilim kurgu değil ama fringe sever olaraktan person of interest güzel izlemelisin

Candy_Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam bilim kurgu istiorsan Falling Skies izle 3. sezonu bitti. Fringe gibisi birdaha gelmez orası apayrı bir durum. Ama
steven spielberg bile tek başına izlemek için geçerli bir neden bence. http://www.imdb.com/title/tt1462059/

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Stargate sg1 tam bilim kurgu ,zaten hızlı davranmaz iseniz sizi baya götürür birde komedi bilim kurgu ister Eureka tam sizlik dünyanın en çatla ve dahi bilim adamlar la dolu bir kasabada geçen olayları anlatıyor sürükleyici de yeni dizilerden ise atlantis ve arow ikisini seyrediyorum .Ha steins gate seyret anime ama kendini aşmış bir anime .

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
person of interest i izle zaten yaratıcısı inception,dark kngiht gibi şah eserlerin senaristi ayrıca kendi senaryosu ve bölümlük senaryo olarak ikiye ayrılan bir senaryosu var kısaca: izle la işte:D
http://www.imdb.com/title/tt1839578/ bu da imdb sayfası ayrıca emerson,nolan,abrams soyadları dediğim gibi yabancı gelmez çoğu kişiye

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Valla burdaki bütün dizileri izleyesim var :) Bir diziyi bitirmeden diğerine başlamam :) Person of interest ile başlıyorum teşekkürler..

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla burdaki bütün dizileri izleyesim var :) Bir diziyi bitirmeden diğerine başlamam :) Person of interest ile başlıyorum teşekkürler..

Yalnız ilk 3-4 bölüm biraz sıkıcı Elias ın geldiği bölümden sonra dizi bir hareketleniyor bir daha durmuyor yani diziyi Elias ın geldiği bölüme kadar izle sonrası gelicektir zaten

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Person of Interest'i şiddetle tavsiye ederim.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yalnız ilk 3-4 bölüm biraz sıkıcı Elias ın geldiği bölümden sonra dizi bir hareketleniyor bir daha durmuyor yani diziyi Elias ın geldiği bölüme kadar izle sonrası gelicektir zaten

Malesef Person of interest da bitti haftada bir gün dizi beklemek kadar sıkıcı bir durum yok gerçekten pskolojimi bozmuş bu fringe Person of interest harika bi dizi kendine çok bağlıyo ama hala fringeden aldığım tebessümü hiç bir diziden alamıyorum. Person of interest yeni bölümlerini beklerken Falling Skies izliycem sanırım Continuumsarmadı nedense sürekli tekrar ediyor konular.. İnşallah Falling Skies ten beklediğimi alırım :)

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
(The Vampire Diaries, The Orginals Bu the orginals dizisi The vampire diaresteki Köken vampirlerin diğer dizisi cok süper 2 side mükkemmel hepsi bağlantılı izle mutlaka)
Supernatural, The Walking Dead, Game Of Thronez, Teen Wolf, Hannibal,Arrow,Vikings,House

Bu dizileri izlemessen yaşama git öldür kendini.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Malesef Person of interest da bitti haftada bir gün dizi beklemek kadar sıkıcı bir durum yok gerçekten pskolojimi bozmuş bu fringe Person of interest harika bi dizi kendine çok bağlıyo ama hala fringeden aldığım tebessümü hiç bir diziden alamıyorum. Person of interest yeni bölümlerini beklerken Falling Skies izliycem sanırım Continuumsarmadı nedense sürekli tekrar ediyor konular.. İnşallah Falling Skies ten beklediğimi alırım :)

Naptın yav 42 bölümü bir anda bitirdin:D ama gerçekten bağlıyor kendini ayrıca güzel bir konusu var Fringe eşi benzeri olmayan bir dizi zor bulursun Fringe gibi diziyi

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Naptın yav 42 bölümü bir anda bitirdin:D ama gerçekten bağlıyor kendini ayrıca güzel bir konusu var Fringe eşi benzeri olmayan bir dizi zor bulursun Fringe gibi diziyi

zor değil sanırım hayatımda ilk defa bişeye imkansız diyorum :)

dokuz_harf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle homeland diyorum, zaten iki sene üstüste altın küre ödülünü aldı, mutlaka başla çok seveceksin;)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
murdoch mysteries derim eski zamanda bir dedektif bilimle ilgileniyor ve katilleri bulmaya çalışıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zor değil sanırım hayatımda ilk defa bişeye imkansız diyorum :)
aynen bende fringeden sonra biraz zorlandım bir ara izlemedim ama sonra başladım yine :)