Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
terra nova sarmadı beni birkaç bölüm daha izlerim hala sarmassa daha takip etmemeyi düşünüyorum klişe sıradan bir dizi şuanki vaziyeti. breaking bad'a gelirsek çok şey kaybediyor izlemeyenler bana ve çoğu kişiye göre gelmiş geçmiş en iyi dizi tartışmasız hele 4. sezonu ve finali... orgazmdan bile iyiydi diyenler var
bitince milyonlar gibi bekleyeceksin, beklerken başka dizilerle avunacaksın ama hiçbiri avutmayacak çünkü bir defa BrBa izlemişsindir diğerleri teferruat olmuştur hangi bölümdesin hajı.
Düzenli takip ettiğim dizilerim bunlar ama bunların içinde sezonu sona erenler yada komple bitenler vs yok yer yokluğundan. Şuan BrBa yokluğunda en sevdiğim How To Make It In America ve Homeland, gülmek içinde hung, Modern Family ve Happy Endings var diğerleri zaten herkesin bildiği diziler ekstradan önermeye luzüm yok. Herhangi birini tavsiye ederim.