Niye böyle bir konu açtınız sorması ayıp.Daha önceden de denemiştim ama çok olmuştu.
Şimdi tekrar bi indirip,kurdum ,çok hızlı.
Bu hızda devam ederlerse, bu tarayıcıdan vazgeçmem,sürekli kullanırım.
@Umut Çelik el atar mısın hocam ? Yanlış yere açılmış konuModlar konuyu taşısa iyi olur.
İki dolar iki dolardır.Brave üzerinden reklamlara tıklayarak para kazanmak da mümkün ayrıca. Ama çok bir şey beklemeyin. Aylık ortalama 2 dolar yatıyor benim hesaba.
Kullanım süresine göre değişir 3 aydır kullanıyorum ve 100 TL kazandımBrave üzerinden reklamlara tıklayarak para kazanmak da mümkün ayrıca. Ama çok bir şey beklemeyin. Aylık ortalama 2 dolar yatıyor benim hesaba.
Ben 7-8 aydır kullanıyorum 2.5 doları geçmedi hiçKullanım süresine göre değişir 3 aydır kullanıyorum ve 100 TL kazandım
Hocam sağ üstte bir token yeri olcak oraya tıklayınBen 7-8 aydır kullanıyorum 2.5 doları geçmedi hiç
0 gözüküyor.Hocam sağ üstte bir token yeri olcak oraya tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 150961
Orda yazan komple sonuçtur.
Brave'i uzun bir zamandır kullanmıyorum. Diğer tarayıcılarla mesela Vivaldi Browser ile hız açısından aralarında nasıl bir fark var? Test ettiniz mi acaba?Daha önceden de denemiştim ama çok olmuştu.
Hocam Edge var bende Brave 1 saniyenin altında açılırken Edge 1-2 saniyeyi buluyorKullandığımız yazılımlara ilişkin olumlu veya olumsuz deneyimlerimizi aktarmamız paha biçilmez. Yalnız şu program isimlerini de doğru yazsak: Brave Browser gibi. Teşekkürler.
Brave'i uzun bir zamandır kullanmıyorum. Diğer tarayıcılarla mesela Vivaldi Browser ile hız açısından aralarında nasıl bir fark var? Test ettiniz mi acaba?
Ancak vivaldı kullananların seveceğini düşünmüyorum, özelleştirmeleri kısıtlıHocam Edge var bende Brave 1 saniyenin altında açılırken Edge 1-2 saniyeyi buluyor
Bi'bakalım.Hocam Edge var bende Brave 1 saniyenin altında açılırken Edge 1-2 saniyeyi buluyor
Maksat daha çok hız ise Vivaldi Browser'ı deneyin derim.Ancak vivaldı kullananların seveceğini düşünmüyorum, özelleştirmeleri kısıtlı
DenemiştimBi'bakalım.
Maksat daha çok hız ise Vivaldi Browser'ı deneyin derim.
Daha önceden de denemiştim ama çok olmuştu.
Bu hızda devam ederlerse, bu tarayıcıdan vazgeçmem,sürekli kullanırım.