Bozdurma telefon alınır mı

teknodelisii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce bozdurma telefon almalı mıyım
Bir sıkıntı yaşatır mı
Garanti ve faturada sıkınrtı çıkarmı

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Bozdurma al sat mı taksitle alanlar kutu kapalıysa sıkıntı çıkmaz

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Acaba bozdurma telefon nedir ?

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Hakikaten bozdurma telefon nedir? Satıcının geri alıp tekrar satılan cihazlardan mı? Bahsediyorsun.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Hakikaten bozdurma telefon nedir? Satıcının geri alıp tekrar satılan cihazlardan mı? Bahsediyorsun.
Peşin paraya ihtiyacı olan birisi arçelik fodafone gibi yerlerden cihazı alır telefoncuya satar buna bozdurma denir

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Yani 2. El telefon
Ben telcide çalıştım 2.el De olanı var sefır olanıda var mesela adam bakmak için kutuyu açar ozaman 2. El

ama kutusunu hiç açmadan satanda var biz alıp satıyorduk almayı düşünüyorsan kapalı kutu tercih et

teknodelisii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ürüne bağlı açıkçası. Riskli.
kvk garantisi var sorun çıkarır mı yoksa onun yerine ithalatçı garantili hepsiburadan mı almalıyım :D

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ben telcide çalıştım 2.el De olanı var sefır olanıda var mesela adam bakmak için kutuyu açar ozaman 2. El

ama kutusunu hiç açmadan satanda var biz alıp satıyorduk almayı düşünüyorsan kapalı kutu tercih et
kapalı kutu zatende kvk garantili bi sıkıntı olur mu garantidde

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
kvk garantisi var sorun çıkarır mı yoksa onun yerine ithalatçı garantili hepsiburadan mı almalıyım :D

kapalı kutu zatende kvk garantili bi sıkıntı olur mu garantidde
İthalatçı hepsiburada'dan alabilirsin.

teknodelisii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba bozdurma telefon nedir ?
Bozdurma : insanların paraya ihtiyacı olduğunda taksitli olarak telefon alıp(genelde oparetör üzerinden falan) faturası ile kutuyu bile açmadan telefonculara sattığı üründür.

İthalatçı hepsiburada'dan alabilirsin.
Teşekkürler peki̇ bi̇r soru daha sorayim

Hepsi̇burada da pi̇yasa fi̇yati 4200 4400 ci̇vari olan mate 10 pro yu huawei̇ türki̇ye garanti̇li̇ olarak 3450, i̇thalatçi garanti̇li̇ olarak 3300-3350 fi̇yatlarina satiyor. Hangi̇si̇ terci̇hi̇m olmali ?

! Huawei̇ türki̇ye garanti̇li̇ olmasina rağmen neden 4300 lük telefonu 3450ye satiyor anlamadim di̇ğer orji̇nal ürünlerden bi̇r farki olabi̇li̇r mi̇ acaba??

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Öncekikle caps lock kapatıp yazarsanız sevinirim, internette genelde daha ucuz oluyor, orjinalden bir farkı yok (demo ürün değilse)

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Bozdurma : insanların paraya ihtiyacı olduğunda taksitli olarak telefon alıp(genelde oparetör üzerinden falan) faturası ile kutuyu bile açmadan telefonculara sattığı üründür.

TEŞEKKÜRLER PEKİ BİR SORU DAHA SORAYIM
HEPSİBURADA DA PİYASA FİYATI 4200 4400 CİVARI OLAN MATE 10 PRO YU HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ OLARAK 3450, İTHALATÇI GARANTİLİ OLARAK 3300-3350 FİYATLARINA SATIYOR. HANGİSİ TERCİHİM OLMALI ?
! HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ OLMASINA RAĞMEN NEDEN 4300 LÜK TELEFONU 3450YE SATIYOR ANLAMADIM DİĞER ORJİNAL ÜRÜNLERDEN BİR FARKI OLABİLİR Mİ ACABA??

HEPSİBURADA DA PİYASA FİYATI 4200 4400 CİVARI OLAN MATE 10 PRO YU HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ OLARAK 3450, İTHALATÇI GARANTİLİ OLARAK 3300-3350 FİYATLARINA SATIYOR. HANGİSİ TERCİHİM OLMALI ?
! HUAWEİ TÜRKİYE GARANTİLİ OLMASINA RAĞMEN NEDEN 4300 LÜK TELEFONU 3450YE SATIYOR ANLAMADIM DİĞER ORJİNAL ÜRÜNLERDEN BİR FARKI OLABİLİR Mİ ACABA??
O fiyata daha iyi cihazlarda var, Galaxy S9+'da mevcut. Mate 10 Pro'nun TR'si ülkemizdeki ekonomik sıkıntılar yüzünden aşırı pahalı yurtdışından gelen cihazlar fazla vergilere takılmıyor.

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183

3300tl toptacıda onlar daha ucuza satıyor tr garantili

. ne demek

Son düzenleme:

teknodelisii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme:

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
ben almıştım kapalı kutu olmasını tavsiye ederim alırken kutu üzerindeki ve faturadaki imeiyi karşılaştırın çok takıntılıysanız yanında kutuyu birlikte açın ve telefonun imeisi ile faturadakinide karşılaştırın imei ile telefonu kayıtlı mı garantili mi vs sorgulamayıda ihmal etmeyin sıkıntı çıkmayacaktır.

Son düzenleme:

teknodelisii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben almıştım kapalı kutu olmasını tavsiye ederim alırken kutu üzerindeki ve faturadaki imeiyi karşılaştırın çok takıntılıysanız yanında kutuyu birlikte açın ve telefonun imeisi ile faturadakinide karşılaştırın imei ile telefonu kayıtlı mı garantili mi vs sorgulamayıda ihmal etmeyin sıkıntı çıkmayacaktır.
Çok teşekkürler cevap için
Acaba IMEI sorgusunu nereden yapacağım

Genzo W.

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Çok teşekkürler cevap için
Acaba IMEI sorgusunu nereden yapacağım
telefon hangi firmadan garantiliyse aldığınız kişi bilir bunu kvk genpa gibi firmaların sitelerinde sorgulama mevcut iphonenun da apple sitesinden sorgulama yapabilirsin