Bozdurma telefon alınır mı ?

Samsung S7 Edge v Iphone 6s (32gb)

• Samsung S7 Edge

Kullanılan: 3 100.0%
  • Iphone 6s (32gb)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

sezoo_9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar merhaba , iyi forumlar

Dün bir çok telefoncu dükkanına gittim sıfır kapalı kutu telefonları var ve fiyatları oldukça uygun ve bozdurma telefon alabilirim diye düşündüm sizin de görüşünüzü almak isterim. Telefonların kutusu açılmamış arkadaşlar ve faturası mevcut , imei kontrolü gibi olmazsa olmaz basit güvenlik kontrollerini yapacağız. Samsung ile Iphone arasında kaldım yorumlarınız ve veya oylarınızı bekliyorum.

Samsung S7 Edge 2680 lira

Iphone 6S ( 32GB) 2650 lira

Sony Xpreia XZ 1950 lira

nsglc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
S7 Edge'de bir sürü kronik problem var, uzak durmakta fayda var.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Zaten s7 edgeyi piyasada bu fiyatlara bulmak münkün çok bi fark yokmuş

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bozdurma telefon nedir?

sezoo_9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bozdurma telefon nedir?

Acil paraya ihtiyacı olanlar telefon mağazalarından akıllı telefon alıyor ve küçük esnafa zararına satış yapıp cihazı nakite çeviriyor , lakin bi söz vardır ağlayanın malı gülene yar olmaz diye bu sözde çok güzeldir.
--- Gönderi Güncellendi ---
Zaten s7 edgeyi piyasada bu fiyatlara bulmak münkün çok bi fark yokmuş

Kesinlikle aynı şekilde ıphone içinde bu geçerli örneğin 2800 liraya vatan yada mediamarkt gibi teknoloji mağazalarından satın alabiliyoruz.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Acil paraya ihtiyacı olanlar telefon mağazalarından akıllı telefon alıyor ve küçük esnafa zararına satış yapıp cihazı nakite çeviriyor , lakin bi söz vardır ağlayanın malı gülene yar olmaz diye bu sözde çok güzeldir.
Üzücü bir durummuş. Ama satın alacak kişinin bir günahı yok ki.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Batarya olarak S7 Edge derim ama diğer konularda İ6s her türlü bence fark atar ses olsun kamera olsun ama batarya bakımından biraz düşük tabi taşınabilir batarya kullanacaksan.;)

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Batarya olarak S7 Edge derim ama diğer konularda İ6s her türlü bence fark atar ses olsun kamera olsun ama batarya bakımından biraz düşük tabi taşınabilir batarya kullanacaksan.;)
kamera konusunda katılmıyorum. Iphone 7 ile kıyaslanabilir S7 kamerası, onda da bence özellikle düşük ışıkta daha iyi. 6s de ois bile yok :)

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Testlerde İphone'u gördün mü peki?:)
Doğru diyor S7 nin kamerası 6S ten üstün en basit örnek G5 in kamerası 6S ten iyi s7 nin kamerası g5 ten iyi o zaman ikisinden de iyi oluyor tabi ahım şahım farklar olmasada S7 önde Ip7 ile bile kıyaslamamak lazım Plus modeliylse kıyaslamak lazım öyle kamera var s7 de .D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Kendi kullanip denedigim kadariyla yorum yapiyorum :)
I7 S7 ikisi de zirvede ancak S7 benim icin 6s den cok daha iyi bir kamera.
Samsung kamera konusunda çok ilerleme kaydetti ama ben genede İphone derdim.:)
Doğru diyor S7 nin kamerası 6S ten üstün en basit örnek G5 in kamerası 6S ten iyi s7 nin kamerası g5 ten iyi o zaman ikisinden de iyi oluyor tabi ahım şahım farklar olmasada S7 önde Ip7 ile bile kıyaslamamak lazım Plus modeliylse kıyaslamak lazım öyle kamera var s7 de .D
G5'in kamerası benim de çok hoşuma gitti fakat Lg'nin durumundan dolayı insan soğuyor ama tavsiye ediyor.:D

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Samsung kamera konusunda çok ilerleme kaydetti ama ben genede İphone derdim.:)

G5'in kamerası benim de çok hoşuma gitti fakat Lg'nin durumundan dolayı insan soğuyor ama tavsiye ediyor.:D
Kesinlikle kameradaki ve bataryadaki dezavantajı 6s yerine S7 tercih etmek için yeterli değil. iOs kullanımı isteyen birisi, i6 bile tercih edebilir :) 6s performans olarak S7 ye denk, stabilite olarak muhtemelen üstünde bir cihaz olacaktır. Bence olay her zaman olduğu gibi ios vs android oluyor bu durumda :)