Boyundan uzun biriyle nasıl kavga edilir?

KaxaPex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu akşam 11:45 te kavga var benle bi çocuk 10 kişi de seyirci gelcek dayak yersen rezil olurum yani.Aşırı derece sağlam yumruk atarım.Ama gerçekten aşırı yani nasıl yaptığımı bilmiyorum.Herneyse kavgada sadece sağlam yumruk yetmez herhalde.boyu benden 4-5 cm daha uzun acil tavsiye.Şimdiye kadar 10-15 kere kavga ettim sadece 1 inde dayak yedim bu meret dende korkuyorum biraz.12:30 da felan sonucu bildiririm burada.

ÇOK ÖNEMLİ NOT: Son dakika gelişmesi ile sevgilimle konuşurken ağzımdan kaçırdım etme felan dedi de ben gitcem yine :D Bide çok kötü dayak yersem böyle gidemem onun yanına ben sana demedim mi gitme diye 2 saat konuşur :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Rakibin çenesine kulağına Böbreklerine çalış ilk sen vur. Çenesine sağlam vırurssan 15 saniye kadar rakibin aptallaşır o sırada. Allah ne verdiyse ver
Gitmeden önce biraz Yumruk çalış karşına hedef koy senden uzun olsun

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Sütünü iç ve yat yavrucuğum. Kavgadan kime fayda gelmiş ki sana bir faydası olsun

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sütünü iç ve yat yavrucuğum. Kavgadan kime fayda gelmiş ki sana bir faydası olsun

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bak kardeşim kavga ederken sakın kafa , tekme falan atma sadece yumruk at hem demişsin yumruklarım sağlam diye bu çok önemli. Rakibin direk burnuna , çenesine vurman lazım buralara sağlam oturtursan isterse boyu 2 metre olsun isterse 150 kilo olsun o adam yere yıkılır. Ama 1 tane atma mesela sürekli at arka arkaya bi sol bi sağ bi sol bi sağ 2 sol 1 sağ gibi.Eğer üstüne gelmeye çalışırsa sarılmaya kalkarsa geri geri giderek yumruk at. Ben çok kavga ediyordum küçükken ve benden büyükleri hep yumruk atarak dövüyordum. ( Aslında Kickbox yapıyodumda ondan kaynaklanıyodu herhalde )

KaxaPex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sonucu slze bildiriyorum 12:30 gibi tabi gece açk olursanz saolun tekrardan

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yapma etme desenizde o kavgaya yine gidecek kendimden biliyorum kimseyi dinlemezdim kavga olduğu zaman. Kavga cahil adamın işidir zekasıyla dövmek varken neden şiddete başvursun ki bir insan. Git kavganı et ve bunu kendine tecrübe et. Hayatta yaptığın her hata sana tecrübe olarak geri dönsün. Madem bir hata yapıyorsun mutlaka sana getirisi olsun. Kavga basit bişey değildir içeri alırlar ıslata ıslata döverler bide sicilinize işlenir yazık edersiniz gençliğinize. Neyse zamanı geldiğinde anlarsınız edin rahat rahat kavga belli bir yaşa kadar çok zevkli gerçekten

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk once burnuna vur sonra sersemleyince agiz burun dal veya kilide al ama kurtulma ihtimali var sen burnuna iyi bir yumruk at zaten sersemlicek

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Sen burda yazarken adamda diğer başka bir dorumda taktik alıyordur şindi :). Sorun nedir neden kavga

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kavgadan önce 2-3 creatine hap almak da iyidir

KaxaPex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kavganın nedeni 2-3 sene öncesine dayanıyor tabi dün ü saymazsak.Dün tam ben okuldan çıkarken bana küfür etti bende yakasına yapıştim ayirdilar. Aksam 11:45 de parka gel kacan bisey cocugu dedi ben de gidecem iste bu arada o dediginiz hap nedir?

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi sehirde oturuyon ? Bursadaysan geleyim

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
[video=youtube;HSmFMNfQwZ8]http://www.youtube.com/watch?v=HSmFMNfQwZ8[/video]

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hayalara topuk tekmesinden başla alt çeneye sağlam bir sağ yumruk geçir, gerisi gelir zaten..

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=420453]KaxaPex[/MENTION] enerji ve güç için birebir.. İşinize yaraya bilir

fatsaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladim kardesim hadi kolay gelsin iyi dovusler :)))

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Konuyu simdi gördüm. Bitmesine az kalmis.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok uzun boyluysa vur billuruna kavga başlamadan bitsin. :P

KaxaPex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler gittim hicbirsey solemeden bogazina yapistim o da benim bogazimdan tuttu dirsegimle tutugu kolun eklem yerine vurdum elini indirdi 2-3 tane bobrek bosluguna vurdum tam oksururken de yanagina o da ayagimi kaldirip yere dusurdu ustume cikip yanagima 2 yumruk atti aygimi kurtarip yuzunun ortasina tekmde attim yavasca kalkti ustumden ben de yerden kalktim kalkmamla yumruk yemem bir oldu biraz geriledim tam o anda butun gucumu koluma verdim ve en sert yumrugumu attim dtdagi patladi valla kim kazandi bilmiyom ama copcu dayi ayirdi bizi bunlarin hepsi cok hizli oldu ama ndyse iste bitti gitti

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Milleti yemiyorsundur umarım :) Neyse bitmiş gitmiş rahatlamışsındır.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,151
Biz kavga edenleri sevmeyiz.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
resim isteriz :)
en iyi arkadaşlıklar büyük kavgayla başlar yakında fırsat bulup barışabilirsen iyi bir arkadaşın olabilir.