pavlopetrovic
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam forum. 16 yaşındayım 1.73 boyum ve 64 kiloyum sizce boyum uzar mı daha fazla ve neler yapabilirim uzaması için
Biraz daha uzasam fena olmaz diye düşünüyordum oysa ki...173 boyunuz var daha ne kadar uzamak istiyorsunuz...
ben de 173-174 boylarındayım ve sanırım kendimde en sevmediğim şey boyum... uzun olmak zor ve hoş değil. ama uzamak istiyorsanız bunun için doğruca uzatacak bir şey yok. boyunuzun uzunluğunun %80 genetik olduğunu okumuştum. eğer kadınsanız ortalama 20, erkekseniz ortalama 22 yaşlarına kadar boyunuz hızı giderek azalacak şekilde uzuyormuş. tabii bu değişiklik gösterebilir.Biraz daha uzasam fena olmaz diye düşünüyordum oysa ki...
Kusura bakmayın, onları yazmayı unutmuşum. Annemin boyu 1.65, babamın ise 1.80Şimdi özel tahmin güçlerimle ailenin boylarını öğreniyorum.
Hmm, evet... boyun daha uzar gibi.
Ailenin boylarını söylemeden nasıl yorum yapabiliriz
bence daha fazla uzamazKusura bakmayın, onları yazmayı unutmuşum. Annemin boyu 1.65, babamın ise 1.80
kemik boyuna baktırmak için doktora gidebilirsin doktor kemik yaşına göre ne kadar uzayacağını söyleyebilir şahsen ek takviyelerle ( vitaminlerle filan ) 180 182 olabilirisinSelam forum. 16 yaşındayım 1.73 boyum ve 64 kiloyum sizce boyum uzar mı daha fazla ve neler yapabilirim uzaması için
175 desem ne kadar doğru olur bilemem.Kusura bakmayın, onları yazmayı unutmuşum. Annemin boyu 1.65, babamın ise 1.80
Uzamaz. Net.Selam forum. 16 yaşındayım 1.73 boyum ve 64 kiloyum sizce boyum uzar mı daha fazla ve neler yapabilirim uzaması için