Basketbolu okulda spor salonunda oynuyoruz. Bu yeterli olur mu acaba?Aslında boy uzunluğu genlere bağlı ama sizde basketbol voleybol gibi oyunlar oynayarak boyunuzu dahada uzatabilirsiniz.
Kanka 1.72sin asıl benim boyum uzar mı 15 yaşındayım 9a geçtiğimde 164düm 10a geçtim hala 164üm15 yaşındayım ve boyum 1.72. 8. sınıfta boyum 1.68 idi, lise 1'e geçtiğimde boyum 1.72 oldu. Bundan sonraki dönemlerde boyum uzar mı? Benim yapabileceğim ekstra bir egzersiz var mı?
Yeterli olabilir.Basketbolu okulda spor salonunda oynuyoruz. Bu yeterli olur mu acaba?
Hiç belli olmaz ben 4 cm uzadım bir anda. Üstte denildiği gibi basketbol, voleybol vb. oynamak gerekiyor.Kanka 1.72sin asıl benim boyum uzar mı 15 yaşındayım 9a geçtiğimde 164düm 10a geçtim hala 164üm![]()
Peki günlük süt içmenin bir faydası olur mu? Eğer olursa günde ne kadar süt içmem gerek?Yeterli olabilir.
Sut ic15 yaşındayım ve boyum 1.72. 8. sınıfta boyum 1.68 idi, lise 1'e geçtiğimde boyum 1.72 oldu. Bundan sonraki dönemlerde boyum uzar mı? Benim yapabileceğim ekstra bir egzersiz var mı?
O halk efsanesi ya xd , sadece doğduğumda anne sütü içtim daha sonra hiç süt içmedim ( tatlılardakiler hariç) yaş 16 boy 1.81.Sut icuzar