Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Boyner'in Çılgın kelebek indirim kampanyası bugün başladı. Çılgın kelebek indirimi nedir ürünleri nelerdir? 2018 Çılgın kelebek indirim kampanyası ne kadar sürecek? Boyner Çılgın kelebek indirim kampanyası ne zaman başlıyor? Çılgın kelebek indirimi nedir ürün listesi açıklandı mı? soruların yanıtları merak ediliyor. Boyner, yılda 2 kere uyguladığı 'Çılgın Kelebek İndirimi' kampanyasının, 25 ile 27 Mayıs tarihleri arasında başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, kadın, erkek, çocuk, aktif spor ve ev koleksiyonlarında kış modasına dair her şeye, kozmetikte dünya markalarının ürünlerine 'Çılgın Kelebek İndirimi' ile sahip olunabilecek. Boyner mağazaları ve şirketin internet sitesinden yapılacak alışverişlerde milyonlarca kelebekli üründe yüzde 50 indirim fırsatı veya anlaşmalı kartlara özel taksit ödeme imkanı sunulacak. Ayrıca Hopi paracıklar, kampanyaya özel harcanırken de yüzde 25 daha değerli olacağı bildirildi. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. en son yeniliklere ve müşterilerinin tercih ve beklentilerine göre seçilmiş ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ile Boyner Mağazaları, tek kategoride uzmanlaşmış konsept mağazalar, Boyner Outlet Mağazaları, BSSD Mağazaları ve YKM Mağazaları ile keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor. İşte 25 - 27 Mayıs 2018 Boyner Çılgın kelebek indirimi kampanyalı ürünler...


1527282406734.png


2018 yılı için merakla beklenen Boyner'in Çılgın kelebek indirim kampanyası bugün başladı. Çılgın kelebek indirimi nedir ürünleri nelerdir? 2018 Çılgın kelebek indirim kampanyası ne kadar sürecek? Boyner Çılgın kelebek indirim kampanyası ne zaman başlıyor? Çılgın kelebek indirimi nedir ürün listesi açıklandı mı? soruların yanıtları merak ediliyor. Boyner, yılda 2 kere uyguladığı 'Çılgın Kelebek İndirimi' kampanyasının, 25 ile 27 Mayıs tarihleri arasında başlayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, kadın, erkek, çocuk, aktif spor ve ev koleksiyonlarında kış modasına dair her şeye, kozmetikte dünya markalarının ürünlerine 'Çılgın Kelebek İndirimi' ile sahip olunabilecek. Boyner mağazaları ve şirketin internet sitesinden yapılacak alışverişlerde milyonlarca kelebekli üründe yüzde 50 indirim fırsatı veya anlaşmalı kartlara özel taksit ödeme imkanı sunulacak. Ayrıca Hopi paracıklar, kampanyaya özel harcanırken de yüzde 25 daha değerli olacağı bildirildi. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. en son yeniliklere ve müşterilerinin tercih ve beklentilerine göre seçilmiş ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ile Boyner Mağazaları, tek kategoride uzmanlaşmış konsept mağazalar, Boyner Outlet Mağazaları, BSSD Mağazaları ve YKM Mağazaları ile keyifli bir alışveriş deneyimi vadediyor. İşte 25 - 27 Mayıs 2018 Boyner Çılgın kelebek indirimi kampanyalı ürünlerin listesi...

Boyner'in, yılda iki kere yaptığı ve her sezon milyonlarca kişinin faydalandığı "Çılgın Kelebek İndirimi" başladı. Boyner'in "Çılgın Kelebek İndirimi" ne zamana kadar sürecek.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, milyonlarca ününde net yüzde 50 indirimin uygulandığı "Çılgın Kelebek İndirim" 25-27 Mayıs'ta gerçekleşecek. Boynar'in 3 gün sürecek indirim kampanyası boyunca saat 24:00'e kadar açık olacak 37 şehirdeki 119 mağazası ile 2 milyona yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Boyner'in kadın giyimden erkek giyime çoçuk koleksiyonundan aktif spor veya ev koleksiyonlarına uzanan seçili milyonlarca ürünü kapsaycak şekilde uygulanacak. Yaz sezonunda ihtiyaç duyulacak herşeyde, dünya markalarının koleksiyonlarında önde gelen spor markalarının ürünlerinde ve kozmetik kategorisinde kaçırılmayacak indirimler uygulanacak. Boyner'in mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner.comtr'de de uygulanacak kampanyada tüketiciler milyonlarca kelebekli üründe net yüzde 50 indirimden yaralanacakabilecek.

Boyner’in zengin plaj koleksiyonundan mayo seçenekleri, şortlar, rengarenk şapkalar, plaj çantaları, yazın olmazsa olmazı terlikler, rahat ve şık spor ayakkabıları, gözlükler ve aksesuarlar kampanyanın gözde ürünleri olacak.

Ayrıca sevilen markalar da Çılgın Kelebek'e özel fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak.

Boyner Mağazaları

Boyner Mağazaları, kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markayı Türkiye'nin 37 ilindeki 79 Boyner Mağazası'nda müşterilerinin hizmetine sunuyor.


250520181129072631201_3.jpg


Boyner Sports

Jean, genç giyim ve spor ürünlerinin bir arada bulunduğu, farklı spor dallarının uzman ürünlerine kadar uzanan geniş ürün karmasıyla Boyner Sports Mağazaları, 80’in üzerinde dünya markasını Boyner müşterilerine sunuyor. Farklı spor dallarına ilgi duyan ve dinamik yaşam tarzını benimseyenler aradıkları her türlü spor ürününü ve özel markaları Boyner Sports Mağazaları'nda buluyor.

Boyner Outlet

Boyner Mağazaları'nda satışa sunulan yüzlerce seçkin markanın sezon sonu ürünleri, uygun fiyatlar ve fırsatlarla Boyner Outlet Mağazaları'nda sizleri bekliyor.

YKM Mağazaları

YKM Mağazaları’nda kadın, erkek, çocuk, genç giyim & spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik, aksesuar ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin marka müşterilerin beğenisine sunuluyor.

BOYNER NE ZAMAN KURULDU?

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Türkiye'nin halka açık gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu Boyner Grup’un amiral gemisi ve Türkiye’nin lider mağaza zinciri... 1981’de ‘Çarşı’ tabelasıyla Bakırköy’de açılan mağazasıyla faaliyetlerine başlayan Boyner, alışveriş dünyasını yeniliklerle tanıştırarak, sürekli büyümesini sürdürdü. 2013’te YKM’nin hisselerini alarak, sektördeki konumuna güç kattı. Boyner bugün çok katlı mağazaları, tek kategoride uzmanlaşmış konsept mağazaları Boyner Sports, YKM Sport, Outlet Mağazaları ve YKM Mağazaları ile 6 farklı mağazacılık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde 117 mağazası ile hizmet veriyor. Boyner, müşterilerine kadın, erkek, çocuk, bebek, genç aktif spor giyimden ayakkabı ve aksesuara, kozmetikten ev dekorasyon ürünlerine kadar farklı kategorideki pek çok yerli ve yabancı marka ürünü bir arada sunuyor. Ayrıca kadın, erkek, çocuk, genç aktif spor giyim ve ayakkabı kategorilerinde House Of Camellia, Black Pepper, Penford, North Of Navy, Cotton Bar, T-Box, Limon Company, Mammaramma, Monster High, Barbie, Pink & Orange, Funky Rocks, North Of Navy Kids, Limon Company Kids ile sadece Boyner ve YKM’lere özel markaları ile de dünya moda markalarını müşterileriyle buluşturuyor. Boyner ve YKM Mağazaları, tüm lifestyle kategorilerinde müşterilerine doğru sezon, marka birliktelikleri, görsel sunum, servis ve mükemmel alışveriş düzeni ile yüksek kaliteli milyonlarca ürün sunarak müşterilerinin keyifli alışveriş deneyimi yaşamaları için hizmet veriyor.

2015’te ‘Türkiye’nin en çok sevilen ve tercih edilen alışveriş markası olma’ vizyonuyla kapsamlı bir değişim sürecini başlatan Boyner, ürün ve marka çeşitliliğinden müşteri deneyimine, tedarik süreçlerinden satış kanallarına kadar birçok yeniliği hayata geçiriyor. Yenilikçi kimliğiyle e-ticaret alanında da hızla büyüyen Boyner, mağaza ve online alışverişi birleştiren “all-line” uygulamaları ile yeniliklere imza atıyor.

BİR BAKIŞTA BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK


Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ("Boyner”) Türkiye'de gıda dışı perakende sektörünün önde gelen gruplarından Boyner Grup’un bir üyesi olarak 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, o zamanki adı olan "Çarşı” tabelası altında Bakırköy'de açıldı.

Ardından Ankara’da Kızılay’da ve İstanbul Sultanhamam’da iki mağaza açıldı. Bu dönemde Çarşı Mağazaları tek markalı indirim mağazası olarak çalıştı ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla müşterilerine sundu.

1985 yılı ile birlikte Çarşı Mağazaları hizmet verdiği müşteri kitlesini büyük mağazacılık anlayışına uygun yeniliklerle karşılamaya başladı. Bu anlayışın ilk ürünü olan Altimod markalı ürünler 1985 yılından itibaren mağazalarda müşteri ile buluştu ve çok beğenildi. Çarşı’nın o günlerdeki hizmet anlayışı müşterilerin isteklerini karşılarken müşteri lehine ek değer yaratmak olarak tanımlandı. Müşteri mutluluğunu hedef alan bu anlayış, 1989 yılında Türk perakendecilik sektöründe bir devrim niteliği taşıyan Çarşı Kredi Kartı’nın doğmasına yol açtı.

1990 yılına gelindiğinde artık büyük mağazacılığın evrensel üretim ve pazarlama ilkeleriyle yürüyen öncü ve yenilikçi mağazalar zincirinin başlangıç noktasına gelinmişti. 1991 yılında 7000 metrekarelik alanda açılan Maslak Mağazası, kadın, erkek, çocuk, ayakkabı, spor giyim ve ev gibi ayrı departmanları ile mağazacılık sektörüne yepyeni bir anlayış getirdi.

Maslak Mağazası’nı, alışveriş merkezleri içinde ilk ana mağaza olan Çarşı Capitol izledi. 1993 yılında açılan Çarşı Capitol Mağazası, alışveriş merkezi içinde de departmanlı mağazanın başarılı olabileceğinin örneğiydi.

Çarşı Büyük Mağazacılık A.Ş bu büyük mağazaların ardından bir büyük adım daha attı, bu da başarıyla sonuçlanan halka açılma programı oldu.

1997 yılında halka açık ve perakendecilik sektörünün liderliğine yürüyen Çarşı mağazalar zincirine Smart adlı outlet zinciri eklendi.

1998 yılı yeni bir büyüme hamlesine sahne oldu. Bir yıl içinde Çarşı İçerenköy Carrefour, Çarşı Beylikdüzü, Çarşı Adana ve Çarşı Şaşkınbakkal Mağazaları açıldı. Bu büyük adım, Çarşı mağazacılık anlayışını müşterinin bulunduğu her noktaya taşıyan yeni bir yaklaşımı hayata geçirdi. 2002 yılında Ankara Kavaklıdere Mağazası ayrıca, Profilo ve Nautilus Alışveriş Merkezleri’nde yeni mağazalar açılırken, 2003 yılında ise Metrocity Alışveriş Merkezi’ndeki mağazamız açıldı.

2003 yılında bayilik sistemi ile büyümeye başlayan Çarşı Büyük Mağazacılık, Diyarbakır, Trabzon, Mersin, Denizli ve Konya’da ilk bayilerini açtı.

2004 yılındaki Değişim Programı çerçevesinde ismi Çarşı’dan Boyner’e değişen BBM, 2006 yılında kozmetik ile başlayan, 2007 yılında ev tekstili ve 2008 yılında spor giyim alanlarında devam eden yatırımları ile yeni küçük konsept mağazaları olan Boyner Evde ve Boyner Sports’u da müşterileri ile buluşturdu.

Boyner, sektörün güçlü markalarından YKM'nin % 63 oranındaki hissesini 2012 yılında satın almasının ardından, 2013 yılında geri kalan % 37'lik hissesini ve kalan marka haklarının tamamını da satın alarak YKM Giyim ve İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin paylarının tamamına sahip oldu.

Şirket, 30 Haziran 2014 tarihi itibariyle, YKM A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.’yi devir almak suretiyle şirketlerin kolaylaştırılmış usulde birleşmesi yoluyla tek bir yasal kişilik haline gelmiştir.

250520181128302633896_3.jpg


Kısaca Boyner Büyük Mağazacılık

2016 yıl sonu itibarıyla Türkiye'nin 37 ilinde 117 mağazası ile 300.000 m2 satış alanına ulaşan Boyner Büyük Mağazacılık, yılsonu itibariyle yaklaşık 4.800 çalışanı ile yaklaşık 120 milyonun üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Kilometre Taşları

1981 - İlk Çarşı Mağazası İstanbul Bakırköy'de açıldı.

1989 - Çarşı Kredi Kartı'nın lansmanı yapıldı.

1990 - İlk Çok Katlı Mağaza, Maslak Mağazası, açıldı.

1992 - Karat Mağazacılık A.Ş.'nin kuruluşu ile Çarşı Mağazaları ayrı bir tüzel kişilik kazandı.

1996 - Karat Mağazacılık A.Ş., Çarşı Büyük Mağazacılık A.Ş.'ye dönüştü ve %15'lik ilk halka arz gerçekleştirildi.

1998 - %15'lik ikinci halka arz gerçekleştirildi. 4 yeni mağaza açılarak büyüme ve genişlemeye hız verildi.

2004 - Çarşı'dan Boyner'e Değişim Programı hayata geçirildi.

2006 – %9,9'luk üçüncü halka arz gerçekleştirildi.

2007 - Fennella S.a.r.l (Citi Venture Capital International, CVCI) ile %30,05 oranında ortaklık gerçekleştirildi.

2010 - Yıllık 500 milyon TL net satış rakamına ulaşıldı.

2011 - Çarşı Mağazaları yeniden müşterileriyle buluştu.

2012 - YKM A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin çoğunluk hisseleri satın alındı.

2013 - YKM A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş.'nin kalan kontrol gücü olmayan payların hisseleri de satın alındı.

Şirket'in CVCI'daki %30,05 hissesi Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş. tarafından satın alındı. Eylül ayında yapılan çağrı sonucu, Halka açık olan pay oranı %4’ün altına düştü. .

2014 - Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş., YKM A.Ş. ve YKM Pazarlama A.Ş. ile devir alma sureti ile birleşerek , 3 şirket tek bir tüzel kişilik altında toplandı.

2015 – Boyner Büyük Mağazacılık, yıl içinde ana ortağı Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin hakim ortak konumuna gelmesi sonrasında Borsa İstanbul kotundan çıkma kararı aldı..

Boyner Çılgın kelebek indirim ünleri neler boyner.com.tr 2018 Çılgın kelebek indirim kampanyası ne kadar sürecek - Son Dakika Ekonomi Haberleri | STAR
 
Üst