Böyle sapıklık görülmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MdbK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaparken yakalandı!

damacana.jpg

Bursa’da, bir siteye su götüren 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.’nin asansörde boş damacanayla mastürbasyon yaptığı tespit edildi.

BURSA’nın Nilüfer İlçesi’nde “Bu kadarına da pes artık” dedirten bir olay yaşandı. İlçedeki bir sitenin yönetimi, sitenin güvenlik kameralarında ve bilgisayar sisteminde arıza olunca durumu sistemi kuran firmaya bildirdi. Firma yöneticileri, arızayı gidermek için bilgisayarlı sistemi ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Arızayı belirlemeye çalışan firma, kısa süren çalışma sonunda duyanları şaşkına çeviren bambaşka bir olayı gün yüzüne çıkardı. Bilgisayar firması yetkilileri, sitenin 10’ar katlı bloklarından birinin asansöründe, binaya su
getiren firmada çalışan 27 yaşındaki su dağıtıcısı Naci K.’nin yaklaşık 1 dakika boyunca boş damacanayla mastürbasyon yaptığını gördü. Bilgisayar teknikerleri, kayıtları daha da dikkatle incelediklerinde aynı kişinin aynı gün içinde iki kez su getirdiğini; boş damacanayla mastürbasyon yaptığını tespit etti. Firma yetkilileri, durumu hemen site yönetimine bildirdi.

‘ÇEŞMEDEN İÇİYORUM’

Site yönetimi durumu örtbas etmeye çalışsa da site sakinlerinden inşaat teknikeri
T.K. güvenlik kamerası görüntüleriyle karakola başvurdu. Yaşanan olayı seyrettiğinden beri şehir şebekesinden su içtiğini söyleyen T.K. Naci K.’den
şikâyetçi oldu. İşten çıkarılan Naci K., çıkarıldığı savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi. Olayın ardından sitenin içindeki duvarlara ise, su dağıtıcısının çalıştığı firmadan “Bazı nedenlerle” su alınmaması gerektiği yönünde uyarı yazıları asıldı.

Kaynak: HaberTürk

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
way sapık herif vay. Bu kadar da olmaz ki yaw.

ozy33

Asistan
Reaksiyon puanı
1
töbe töbe aklı neye çalısıor ... içi fesat

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
hele birde sitedeki yorumları okuyun siz yarıldım gülmekten :D

KanTuralı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar habertürke yazdığım mesajların hiçbiri yayınlanmıyor, üstelik hakaret ya da kötü söz olmamasına rağmen, acaba yorumları okuyan arkadaşın keyfiyetine mi bakıyor bu anlamadım gitti. Acaba bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı? Ayrıca Trükiye'nin en çok okunan haber sitelerinden biri olma ayrıcalığına sahip bir haber sitesinin bu uygulamasını, bu gevşek tutumunu da buradan kınıyorum

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Babam suculuk yapıyor coğu zaman bende ona yardım edıyorum
babam bu mesleği 12 senedir yapıyor şimdi altına bir motorsiklet alan sucu oluyor
Kasımpaşada yaşıyorum ne kadar ipi kopuk varsa suculuk yapıyor
Babam bu işe başladıgında kasımpaşada 3 sucu vardı şu anda 34 tane falan var
kalite iyice düşürüyorlar
Biz elimizdeki bidonlar eski gözükmesin diye her 5 ayda bir bidonları yenileriyle değiştiriyoruz millet neler yapıyor

KanTuralı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adszkix.jpg

İşte Habertürk ün en çok okunan haberler listesi :hammer:

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
ne olacak şimdi o damanacanın geleceği psikolojisi damacana korumaya alınmalı destek olunmalı hepimiz damacanayız :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bi damacanaya sansür koymamıstınız zaten

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Haha Bu adamı kutsal damacana filminde oynatsınlar :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ayrıca arkadaslar herkes dalga geçiyo ama o damacana hepimizin olabilirdi sayın ki adam yakalanmadı nolcaktı o zaman :w00t: o damacana hepimizin namusuydu bence namusumuz temizlenmelidir:D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Damacanayada Sansür :D:D:D Haydi sivil toplum örgütleri İstiklale protesto ediyoruz Damacanalara özgürlük :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Daha neler göreceğiz bakalım :D

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fantaziye bak be
kimin aklına gelir böyle fantazi....
herif tam abazaymışşşş

firat.tuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi ki sıkışmamış :D damacanayla hastaneye götürüp orada ayırırlardı artık :)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tövbe tövbe :)
bizim arkadaşda denizde taktığı kollukla yapıyordu.bakalım daha neler duyacağız.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yorumlara koptum gerçekten:DBunu gören herkes aynısı yapar şimdi kadınlar kocalarını damacana ile yalnız bırakamayacak artık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...