Böyle Bir Site Var Mı ?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bana videolarımı yükleyebileceğim bir site lazım fakat bu videolar mesela youtube,izlesene gibi herkesin önüne sunulmayacak sadece ben görebileceğim öyle bir site lazım ama var mı ki acaba?

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

evet onu denedim ama arkadaş yükleyene kadar canım çıktı 300 mb kadar boyutu :) hadi format değiştirdim ama 200 falan oldu biraz daha zorlasam 100 küsür mb olur ama o zamanda kalite falan kalmıyor yani. Yükleyemedim yani facebook'a. Bir video hazırladım kendim bir arkadaşıma göstermek için öyle bir ortam lazım işte :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
youtube'a private olarak yüklersen sorun olmaz.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Youtube de yüklenen videoları, herkese veya belirli kişilere gösterebiliyorsun. Kimseyi seçmezsen kimse görmez.

byfaruk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
youtube'a private olarak yüklersen sorun olmaz.

daha önce hiç youtubeye video yüklemedim. nasıl oluyor o private yükleme ondanda ziyade private yüklemenin olayı nedir ki ?

Youtube de yüklenen videoları, herkese veya belirli kişilere gösterebiliyorsun. Kimseyi seçmezsen kimse görmez.

Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum :) Az öncede dediğim gibi daha önce yüklemedim hiç video nasıl yapılır o acaba?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Yükleme esnasında veya yüklendikten sonra da değiştirilebilir.

CCkoy.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
daha önce hiç youtubeye video yüklemedim. nasıl oluyor o private yükleme ondanda ziyade private yüklemenin olayı nedir ki ?

Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum :) Az öncede dediğim gibi daha önce yüklemedim hiç video nasıl yapılır o acaba?

Video upload olurken public olan kısmı private yaparsan sadece hesabınla giriş yapınca görebilirsin. Resimde sağ üstte görebilirsin.
ytWP8.png

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

[MENTION=194661]eSa[/MENTION] göstermiş sağolsun. :)