Boşluğu siz doldurun..

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Matematil zümre odasının kapısına yapıştıracağız.Dizaynı böyle yaptım.. Burada ki sözlerden daha etkileyicisi varsa paylaşırsanız sevinirim.. Birde ortada boşluk kaldı ne edecem ben oraya. _ ??

mdzy5.jpg

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
neyi anlamıyorsun ? :D [MENTION=325419]nikney[/MENTION]

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@Empatik
Güzel bi çalışma olmuş ama ,yönetim bunu asmanıza izin verecekmi?Yolunuza taş koymasınlar.Malum içinde dinle ilgili bişey geçtimi uyuz kapmış kadar hassas olanlar var

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=327890]Empatik[/MENTION]
Matematik. :/

arla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Sondaki denklem harika :) Bi film izlemiştim amatör gibiydi biraz Şu cümlesiyle Meşhur : " Bütün gerçekler yalanların türevidir " :yes:Bu arada Matematiğe bayılırım Çünkü sonucu hep kesindir. :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Sondaki denklem harika :) Bi film izlemiştim amatör gibiydi biraz Şu cümlesiyle Meşhur : " Bütün gerçekler yalanların türevidir " :yes:Bu arada Matematiğe bayılırım Çünkü sonucu hep kesindir. :)

Bu söze bayıldım.. ekliyorum :) yönetim taş koyar mı bilemem .) Başka sözler bilen var mı ? Beklemedeyimm ))

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
RDX0qAV.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pQycBLH.jpg

jThpD6m.jpg

:D fazla gaza geldim.

zSk4rLF.jpg

son olarak.
puHLRP7.jpg

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=10880]masterbaba[/MENTION] :D Süpersin mükemmelsin.. Nasıl buluyorsun bunları harika :P Gaza gelmen güzelmiş :D Birde şu ingilizce konusu.. :D Yazılar türkçe olmalı.. :( :) Ama güzel oluyor :) Aslında o boşluğa şöyle matematiğin çözemediği gizemli bir şey de koyabilirim ?

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
@masterbaba :D Süpersin mükemmelsin.. Nasıl buluyorsun bunları harika :P Gaza gelmen güzelmiş :D Birde şu ingilizce konusu.. :D Yazılar türkçe olmalı.. :( :) Ama güzel oluyor :) Aslında o boşluğa şöyle matematiğin çözemediği gizemli bir şey de koyabilirim ?

:D Sen Yeterki iste.

bu resimler işine yarayabilir.

BJAdIJV.jpg

k1ee2AT.jpg

fenE36Z.jpg