ᵀᴬᴺᴷ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 192
Bu neden olmuş olabilir. Virüs belirtisi olabilir mi?
Peki ne indirildiğini nasıl öğrenebilirim?Genelde virüsten kaynaklanır, anti-malware ile derin tarama yapmayı deneyin.
Eğer virüs varsa tarama sırasında karantinaya alınır adını ve türünü öğrenebilirsiniz.Peki ne indirildiğini nasıl öğrenebilirim?
Windows Update dosyaları yüzünden alan kaplanıyor olabilir mi?Eğer virüs varsa tarama sırasında karantinaya alınır adını ve türünü öğrenebilirsiniz.
Güncelleme geldiğinde artması normal fakat durduk yere artıyorsa worm vb. virüs olabilir. CCleaner yazılımı ile temizlik yapın ardından diski takip edin. Başlata %temp% yazıp içerisindeki her şeyi seçerek ShiftDelete yapın.Windows Update dosyaları yüzünden alan kaplanıyor olabilir mi?
Güvenlik bölümünü seçmiştim halbuki.Kitap ne alaka?
Şimdi fark ettim, lütfen konu açmadan önce kategorilere dikkat edelim.Kitap ne alaka?
Az önce bir güncelleme geldi Wİndows'a. Yaptım güncellemeyi kısa bir aradan sonra alanın 44.1 GB idi şimdi 48.6 GB. GÜncellemeden dolayı sanırsam.Güncelleme geldiğinde artması normal fakat durduk yere artıyorsa worm vb. virüs olabilir. CCleaner yazılımı ile temizlik yapın ardından diski takip edin. Başlata %temp% yazıp içerisindeki her şeyi seçerek ShiftDelete yapın.
Güncellemelerde artması normal bu durumda antivirüs kullanmanıza gerek yok.Az önce bir güncelleme geldi Wİndows'a. Yaptım güncellemeyi kısa bir aradan sonra alanın 44.1 GB idi şimdi 48.6 GB. GÜncellemeden dolayı sanırsam.
Dostum ben Technopat Sosyal kullanıcısıyım aynı zamanda. Böyle şeylere fazlasıyla dikkat ederim.Şimdi fark ettim, lütfen konu açmadan önce kategorilere dikkat edelim.
Kitap bölümüne açmışsınız.Dostum ben Technopat Sosyal kullanıcısıyım aynı zamanda. Böyle şeylere fazlasıyla dikkat ederim.