Boş CD açamıyorum!?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarımda dolu bir CDyi ya da DVDyi izleyebiliyorum. Ama boş CD çalıştıramıyorum. Bilgisayarım'dan yeni CD yi açmaya çalışıyorum "Erişilemez" diyor. En son Lost'un Dvd'lerini çalıştırıyordu Bilgisayarım. Dolu olanları izleyebiliyorum. Müzik CDsi taktım. Onu da dinleyebiliyorum. Ama bilgisayarımdaki bazı programları boş CDye aktarmak istiyorum. Açamıyorum. Bilgisi olan varsa fikir verirse sevinirim.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nero ile yazmayı denedinmi? Ondada sorun veriyormu? Bazen aynı sorunu benim laptoptada yapıyor boş dvd'yi veya cd'yi çıkar tekrar tak o zaman düzeliyor bu iki çözümü deneyebilirsin

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kullandığın boş cd bozuk olmasın. başka bir boş cd ile denedin mi?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende DVD-CD -R var Bende de DVD açabilip yazabiliyorum Ama CD Açıp yazamiyorum
Daha öncede her 2 sinide yapabiliyordu

Sebesi . Okuyucu Kafası Bozuk
Bu Tip Donanımlarda Doğal bir Durum Bir süre sonra Arızalanıyorlar

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Cd surucusunun özelliklerine girin (mouse sağ tık-> özellikler) oradan "kayıt" sekmesini tıklayın. "Bu sürücüde cd'ye kaydetmeyi etkinleştir" işaretli değilse, cd yi açamazsınız "Erişilemez" diye hata verir. Bunu işaretleyin istediğiniz olacaktır.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kullandığım CDler bozuk değil, sanırım. Çünkü başkasının pc'sinde çalıştı. Benim pc dolusunu okuyor da boşunu okumuyor. Nero aklıma gelmedi. Onda bir deneyeyim. Teşekkürler.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Windows XP'de boş CD açılıyordu.Vista ve 7'de CD yazma sihirbazı çıkıyor.Yani CD sürücüsü görüntülenmeden bir pencere açılıyor.Durum bu mu?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
benim hiç birşey yazmıyor yazıyorda sanki dvd nin üstüne resim çiziyormuş gibi ilginç şekiller oluyor :D

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim Windows XP Home Edition ama. :huh:

talha_252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cd surucusunun özelliklerine girin (mouse sağ tık-> özellikler) oradan "kayıt" sekmesini tıklayın. "Bu sürücüde cd'ye kaydetmeyi etkinleştir" işaretli değilse, cd yi açamazsınız "Erişilemez" diye hata verir. Bunu işaretleyin istediğiniz olacaktır.

Bu arkadaşın sözünü dinle.Dediği doğru..

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:ohmy: Gerçekten oldu! Çok teşekkürler. Ben o mesajı cevap yazarken görmemişim. Gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Bir sürü boş Cd im vardı. İşe yaramıyor diye sinir olmuştum. :D Çok çok teşekkürler. :flowers:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hammers dediğini yaptım ama bu sürücüde cd'ye kaydetmeyi etkinleştir diye bir şey yok acccillllll yardım lütfen
:helpsmilie::unsure::blink::hammer: