Bootmgr is missing hatası

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar hepinize iyi aksamlar iyi ramazanlar simdi bu ramazan nasil gecicek diye dusunurken bilgisayarima yeni oyunlar yukleyim vakit gecirmek icin dedim ama malesef ki oyun yuklenirken cok kasildi ve virus oldugunu farkettim ve format atiym dedim windows 7 proffessional 32 bit yuklucektim ama yapamadim biostan cd-romu sectim sonra saveledim ve restartladi ama malesef ki bootmgr is missing ctrl alt delete diyo ve ne yapmam gerektigini tam olarak bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim tekrardan hepinize iyi aksamlar

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sanırım DVD'n bootable değil. Flash belleğin varsa flash bellekle at formatı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bilgisayarın DVD'den başlaması için bootable yani boot edilebilir olması gerekli. Büyük bir problem değil. Başka dvd bul veya usb ile kur.

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama soyle bi problem var bilgisayar acilmiyo windows gelmiyo yani

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler soyle bisey oldu ilk basta hallettim oldu dedim tam yani windows gelmisti yani sonra windowsu yukleyecegim yeri secemedim iste orda biseyler yaziyodu sonra ben tekrar kurcalayinca hic olmadi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tesekkurler bu arada yardimlariniz icin

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Beyler soyle bisey oldu ilk basta hallettim oldu dedim tam yani windows gelmisti yani sonra windowsu yukleyecegim yeri secemedim iste orda biseyler yaziyodu sonra ben tekrar kurcalayinca hic olmadi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tesekkurler bu arada yardimlariniz icin

Şimdi en baştan alalım.

Bilgisayarın normalde açılıyordu ama sen virüs var diye format atmak istedin tamam.
Biostan cd okuyucuyu 1. sıraya aldın tamam.
Dvdyi takıp bilgisayarı açtın, burada mı bootmgr is missing dedi?
Yoksa windows 7 kurulumuna geçebildin de kurarken mi bi hata oldu?
Şu anda dvd yokken açtığında bootmgr is missing mi diyor?

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen oyle sonra bi sekilde windows kurulumuna gectim c ile d yi bicimlendirdim sonrasinda windowsu kuracagim yeri seciym derken bi uyari verdi olmadi sonra restartladim gene olmadi bende biosla cok ugrastigimi dusunerek sifirlamak istedim sonra pili cikardim 10 dakika kadar bekledim sonra actim ilk basta ekran gelmiyodu sonra bios ayarlarina girip onu hallettim tekrar ilk siraya cd romu aldim sonra denediklerimin tumunde bootmgr is missin hatasi aldim bootmgr is missing anlamina baktigimda ise on bellek kayip demekmis iste duzeltemedim bi turlu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
DVD'yi takıp tekrar bi şekilde kuruluma geçmen lazım. Diskleri biçimlendirdiğin için bootmgr yani windowsun önyükleyicisi de windowsun kendisi de silindi.

Verdiği hatayı yazarsan daha iyi olur.

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kuruluma gecmem icin ne yapmam gerek hatada ne dedigi aklima gelmiyo gelse yazicam da kurulum yapamazsin biosdan bisey olduguna emin olun falan diyodu

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bios'dan DVD sürücüsünü 1. sıraya getirip kaydedip çık, sonra DVD bilgisayarın içindeyken başlat. Ne çıkıyor onu de.

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bootmgr is missing ctrl alt delete restart bunu yapiyo surekli

Tiyatroiscisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet first boot device diyen yere cd rom second boot device yere ise harddisk

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
O zaman DVD başlayamıyor demektir, farklı bi dvd ile dene.