sorun çözülmüştür konu kapatilabilir.
bende aynı şeyi yaptım geçen gün benimkide açılmadı sanırım bi hata var forumdaki anlatımda,tekrar bootloaderi açmayı denedim sonra düzeldi ama telefon format yemiş oldu. telefona orjinal rom atmak için denemiştim ama olmadı,başka yolla yaptık artık.
bootloaderi kapatmak için cihazınıza uygun relock dosyasını yüklemeniz lazım. ayrıca bazı romlar (cm,aosp vs) bootloader açık iken çalıştığı için bu romlar yüklü iken bootloader kapatılırsa telefon açılmaz.![]()
aynı sorunu ben de yaşadım, telefonu nasıl açacam, lütfen yardım edin, siz nasıl çözdünüz bu sorunu.
1. forumda bootloaderi kapatma bölümündene yazıyosa ben onu uyguladım relock dosyası yükle diye orda yazmıo sanırımbootloaderi kapatmak için cihazınıza uygun relock dosyasını yüklemeniz lazım. ayrıca bazı romlar (cm,aosp vs) bootloader açık iken çalıştığı için bu romlar yüklü iken bootloader kapatılırsa telefon açılmaz.![]()
1. forumda bootloaderi kapatma bölümündene yazıyosa ben onu uyguladım relock dosyası yükle diye orda yazmıo sanırım
2. yine senin forumda anlattığın jeally bean 4.1.2 rom yüklü, cm yada aosp rom kullanmıyorum
ama yinede bu şekilde başıma geldi benimde,telefonuma normal hale getirmek istiyorum bootloader kilidi kapatmayı servise vericem çünkü wifim bozulduğu için,nasıl yapıcam bilemedim?
telefon xperia s,flashtooldan stockromu yani türkcell romunu yükledim zaten sonrada güncelleme oldu.ama şimdi tekrar rootluyum dedim denemek için root yapılmıyo bu yeni sürüm 200 le biten root yapılmıyomu acaba?hocam flashtooldan stock romu yükle önce. telefon ne senin? ona göre bi relock dosyası vereyim![]()
telefon xperia s,flashtooldan stockromu yani türkcell romunu yükledim zaten sonrada güncelleme oldu.ama şimdi tekrar rootluyum dedim denemek için root yapılmıyo bu yeni sürüm 200 le biten root yapılmıyomu acaba?
tamam öyle yapalım bakem200 le uğraşma hocam direk 211 i yükle öyle root yap![]()