AnlamadımMerhaba
Formatta kullanılan medyayı nereden temin ettiniz ve bunu USB belleğe ne ile yazdırdınız?
Windows 10 iso dosyasını nereden indirdin?Anlamadım
windows 10 iso dosyasını nereden indirdin?
iso dosyasını USB belleğe nasıl yazdırdın? Herhangi bir program kullandın mı?
biosta demiyor boot manager kısmına geldiğimde flashın adını bulamıyorumBIOS'u diyorsun demi. Flashı bulmana gerek yok. External Device Boot'u Enable yap ardından External Device'i 1. sıraya getir kaydet ve çık windows yükleme ekranı gelir
isoyu flasha nasıl yazdırabılırımBenim dediğimi yap bakalım olmazsa İso yu flasha yazdırmamişsin demektir.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Boot manager neresi programmı
ben iso dosyasına klasöre çıkartıp flashın içine atıyorum birde cmd de flashı ayarladımBenim dediğimi yap bakalım olmazsa İso yu flasha yazdırmamişsin demektir.
Boot manager neresi programmı
doğru değilmiUSB Tool diye program var onunla yapabilrirsin
aktif kal soru sorarım belki .DSen USB Tool u indir. Ordan kesin yaparsın. Hem daha kolay.
Şimdi ben iso dosyasını indirdim adım adım söylermisinSen USB Tool u indir. Ordan kesin yaparsın. Hem daha kolay.
Windows 7 USB/DVD Download ToolHayır iso dosyasını öyle atmak işe yaramaz. USB Tool u indir sen.
evettm sıkıntı olmaz
şuan win 7 kullanıyorsun değilmi
kurdumtm problem çıkmaz
az sonra gelicem k.btamamlandıysa yukarıda yazdığımı yap BİOS'dan
ben sıkıntıyı buldumda kurarken pcyi 64 bit yapmak istiyorum nasıl yaparımtamamlandıysa yukarıda yazdığımı yap BİOS'dan
ben 32 ve 64 olanı indirdimISO dosyasını 64 bit olarak indirmen gerekir
tmO ne ya sen linkini atarmısin indirdiğin yerin.
https://yadi.sk/ buyurO ne ya sen linkini atarmısin indirdiğin yerin.
tekrar indirebilirim nerden indiriyimKeşke öyle indirmeseydin neyse bilmiyorum belki yüklenirken sorar.
pro ama 64 bit olsunwin 10 hangi sürümü indireceksin ?