Rehber Boosteroid>Geforce Now

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MG4446
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MG4446

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,255
Uzun zamandır geforce now kullanıyordum ama bugün ilk defa boosteroid satın alıp denedim bugün deneyimlediğim farklarını göstereceğim.

Boosteroidin geforce nowdan iyi yanları;
1) Geniş ve kaliteli kütüphane;
Geforce nowda çok oyun var ama çoğu adını hiç duymadığımız çöp oyun. Ama boosteroid kaliteli oyun dolu. Mesela gta 5,rdr2 , rdr online, god of war, gta trilogy...

2)Gecikme süresi
Geforce now sunucusu ankarada ve boosteroid avrupada olmasına rağmen ve boosteroidi indirmeyip chrome üzerinden kullanmama rağmen gecikme açısından fazla fark göremedim ikisi de single player oyunlarında yeterince tatmin ediyor. (35mbps internet, wifiden oynadım modeme uzaklığım 3 metre falan.)

3)Görüntü kalitesi
Boosteroidin görüntü kalitesi çok fark ettirdi bana göre. Geforce nowda sürekli görüntü 144p ye düşüyordu. Boosteroidde öyle olmuyor ve görüntü bakımından çok tatmin ediyor.

Geforce nowun boosterodden iyi yanları;
1) Geforce nowda ücretsiz sürüm var ama hem 35dk hem de fazla sıra beklemek gerekiyor. Ama boosteroidde ücretsiz sürüm yok :(

2)Fiyat
Geforce now yanlış hatırlamıyorsam 85tl di. Boosteroid 9.89 euro yani 160tl neredeyse. Ama bu fiyat farkına değer bence.