Boost+ - Android için geliştirilmiş en iyi temizlik aracı

Bu konuyu okuyanlar

emirsacu

Asistan
Katılım
5 Mayıs 2016
Mesajlar
135
Reaksiyon puanı
16
Puanları
18
Yaş
21
Aygıtınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Kontrol edemediğinizi hissettiğiniz uygulamalardan ve sistem bileşenlerinden sıkıldınız mı? Boost+, herhangi bir Android aygıtta akıllı biçimde performansı ayarlayan, güç tüketimini iyileştiren, depolama alanında yer açmak için kullanılmayan gereksiz dosyaları temizleyen ve uygulama temelinde güvenlik ekleyen ücretsiz Android performansı uzmanıdır.
Özellikler:
* Gereksiz dosyaları temizleyin
Depolama alanınızda yer açın: Boost+, önbellek dosyalarını, yükleyicileri, geçici dosyaları ve reklam kirliliğini temizleyebilir.
* Akıllı canlandırma
Oyunlarınızın ve uygulamalarınızın performansını otomatik olarak canlandırın. Boost+, bellekte yer açar, aygıtınızı hızlandırır ve pil gücünden tasarruf eder.
* Uygulamaları yönetin
Çok uzun zamandır kullanmadığınız kaç uygulama yüklü? Bu çok eski uygulamaları kolayca kaldırın ve düzensiz etkinliğe sahip olanları belirleyin.
* Uygulamaları kilitleyin
Özel verilerinizi içeren uygulamaların açılması için bir geçiş kodu gerektirerek ek güvenlik katmanı sağlayın.
Boost+, HTC Corporation tarafından desteklenir. HTC, ilk Android aygıtlardan bu yana, müşteriler için en iyi kullanıcı deneyimini sağlamaya odaklanarak mobil yazılımlar geliştirmektedir.
Bilgi:
Video gören kullanıcılar için ekran videosu ile,
Görme engelli kullanıcılar için ise Ekran Okuyucusu TalkBack ile sesli hazırlanmıştır.
İyi sehirler...
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
113
Yaş
35
En iyisi SD Maid Pro'dur ancak root gerektirir. Root izni olmadan çalışanlar yüzeysel temizlik yapıyor. SD Maid Pro kökünden temizlik yapar. Çünkü bunun için kök izni alır en başta.
 
Üst