adoganses
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 28
Beğenilen yorumlara + bonus verilmesi anlamlıdır ve daha önce açıklanan amaçlara uygun gözükmektedir. beğenirsen + verirsin beğenmessen vermessin.
Amma velakin - negatif bonus uygulamasının amacına hizmet ettiği söylenemez.
Çünkü üyenin biri çok önceden herhangi bir nedenle sana gıcıksa konuya veya yoruma aldırmaksızın negatif bonusu insafsızca yapıştırmaktadır.
( ee o zaman herkesle iyi geçin dediğinizi duyar gibiyim).
bu şahıs yemeyip içmeyip bütün artıları silip negatif yapmak için elinden geleni ardına koymamaktadır. Benim de aynı şeyi yapabileceğimi düşünüyosanız orda durun derim. benim için tartışma o anlıktır, asla üstelemem.
Sayın moderatörlere sesleniyorum: bu işe bir çare bulmanız önemle rica olunur.
1- Bu uygulamanın amacına hizmet edip etmediğini tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum. bu uygulamayı kaldırınız. benim aklıma başka çare gelmedi...
2- yada insanların ne niyetle negatif bonus verdiğini niyetine göre okuyacak sistem geliştiriniz. YANİ İNSANLARIN NİYETİNİ OKUYUNUZ.(gıcıklık olsun diyemi nagatif vermiş yoksa samimi düşüncesi mi bu? bunu ayırt edin)
2. seçenek hayalden ibaret olduğuna göre durumu gözden geçiriniz.
yani 1. seçeneği ciddi olarak düşününüz
Herkese saygılar sevgiler, lütfen acil çözümler diliyorum...
Amma velakin - negatif bonus uygulamasının amacına hizmet ettiği söylenemez.
Çünkü üyenin biri çok önceden herhangi bir nedenle sana gıcıksa konuya veya yoruma aldırmaksızın negatif bonusu insafsızca yapıştırmaktadır.
( ee o zaman herkesle iyi geçin dediğinizi duyar gibiyim).
bu şahıs yemeyip içmeyip bütün artıları silip negatif yapmak için elinden geleni ardına koymamaktadır. Benim de aynı şeyi yapabileceğimi düşünüyosanız orda durun derim. benim için tartışma o anlıktır, asla üstelemem.
Sayın moderatörlere sesleniyorum: bu işe bir çare bulmanız önemle rica olunur.
1- Bu uygulamanın amacına hizmet edip etmediğini tekrar gözden geçirmenizi talep ediyorum. bu uygulamayı kaldırınız. benim aklıma başka çare gelmedi...
2- yada insanların ne niyetle negatif bonus verdiğini niyetine göre okuyacak sistem geliştiriniz. YANİ İNSANLARIN NİYETİNİ OKUYUNUZ.(gıcıklık olsun diyemi nagatif vermiş yoksa samimi düşüncesi mi bu? bunu ayırt edin)
2. seçenek hayalden ibaret olduğuna göre durumu gözden geçiriniz.
yani 1. seçeneği ciddi olarak düşününüz
Herkese saygılar sevgiler, lütfen acil çözümler diliyorum...