Bölümde Konu Açmadan Önce Okuyunuz!

Bu konuyu okuyanlar

Frosa

Profesör
Katılım
22 Ağustos 2017
Mesajlar
3,154
Reaksiyon puanı
1,414
Puanları
113
Bölümümüzde konu açacak arkadaşların sorunlarının daha kolay anlaşılabilmesi, çözüme kavuşturulabilmesi için aşağıda belirlediğimiz kriterlere göre konu açmaları gerekmektedir!

Öncelikle başlık konusunda forum kurallarımızca da yasak olan; (Acil Yardım , Çok Acil, Ustalar Bi bakın ,Yardım Edin gibi..) başlıklar yerine Lütfen Açacağınız Konunun Başlığını Anahtar Kelime şeklinde Yazın. örneğin;Anakartınızda Problem çıktı. Ram slotları arızalandı yada Süpheleniyorsunuz Konu Başlığınızı "Anakart Ram Slotları Arızası" şekliyle Yazarsanız Bilen Kişi Başlığı Okuyacak ve Biliyor ise zaten Girip cevaplayacaktır. Yani Konu Başlığınıza Ana nedeninizle Ilgili Ipucu kelimeler Yazarsanız Daha Göze Hoş gelir ve sorununuz Daha Çabuk Diğer Kullanıcılarımız Tarafından sonuçlandırılmaya çalışılınır.

Bunun yanında konunun ilk mesajı da sisteminizle ilgili bütün ayrıntıları içermek zorundadır

- Donanım özellikleri
- İşletim sistemi
- Ne zaman ve ne yaptıktan sonra sorunun ortaya çıktığı (Sadece internete girilse bile(örneğin;girilen siteler hakkında bilgi..)
Ve bunun yanında gerekli gördüğünüz diğer detayları da konunuzun ilk mesajında bulundurduğunuz takdirde konunuz daha anlaşılabilir olacak ve bunun paralelinde yardım edecek arkadaşlar da daha kolay çözüm üretilebileceklerdir.
Sorunsuz bir sistem daha doğrusu daha az sorunlu bir sistem dileriz...
Ayrıca tüm konuları göremeyebiliyorum. Bu yüzden beni @FRosa şeklinde etiketlerseniz bildirim geldiğinde sırasıyla bakabilirim...
Bol FPS'li, mavi ekransız günlere...
İyi Forumlar...
 
Son düzenleme:
Üst